HR partner

Göteborg

Har du ett intresse för att arbeta med människor, är lyhörd och har en god
kommunikativ förmåga? Trivs du i en social roll och har en förmåga att bygga upp goda relationer med medarbetare? Vi hjälper just nu vår kund inom byggbranschen att hitta deras nästa HR partner mot produktion till Göteborg!

Sök rollen Senast 1 maj, 2019

Till vår kund inom byggbranschen söker vi nu en HR partner mot produktion. Detta är ett konsultuppdrag genom oss på Rekryteringsbyrån Wise Professionals som på sikt kan leda till direktanställning hos kund.

Din roll
Som HR Partner mot produktion kommer du tillhöra HR-avdelningen men ditt arbete kommer vara riktat mot produktionen där du i huvudsak kommer arbeta mot deras yrkesarbetare. Det är en social roll där du kommer ha mycket kontakt med medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Genoföra utvecklingssamtal löpande under året med ca 60–80 hantverkare
  • Stödja enhetens chefer med speciellt komplicerade personalärenden och agera proaktivt i syfte att stärka chefernas förmåga att utveckla och stödja sin personal
  • Bemanna och planera resursfördelningen inför pågående och kommande projekt för att säkerställa sysselsättning hos arbetarna
  • Ansvara för att rehabiliteringsplaner blir upprättade och genomförda
  • Följa rekryteringsprocess vid rekrytering av hantverkare, urval samt intervjuer
  • Upprätthålla och utveckla lokala fackliga relationer
  • Till viss del arbeta med löneadministrationen
  • Löpande kontakt med BYN (Byggnadsindustrins yrkesnämnd) gällande yrkesutbildningsfrågor

Du får ett arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas.

Du som söker
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och om du har arbetslivserfarenhet från byggproduktion eller av bemanning inom byggbranschen är det meriterande. Du innehar Bkörkort och talar och skriver på det svenska språket obehindrat. För att lyckas och trivas i rollen som HR Partner behöver du ha ett intresse för att arbeta med människor. Du är lyhörd, lyssnar och har en god kommunikativ förmåga. Då kontaktytorna är många är det viktigt att du trivs i en social roll och har en förmåga att bygga upp goda relationer med dina medarbetare. Vidare är du engagerad och vill motivera andra i deras utveckling. Du är trygg och stabil i dig själv och arbetar strukturerat i ditt arbete av såväl effektivitetsskäl som noggrannhet.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Läs mer om hur det är att vara konsult hos Wise Professionals genom att klicka här.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 1 maj, 2019

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök