Stockholm Rekrytering

Marknadskoordinator – Centigo

Centigo söker en marknadskoordinator. Centigo är managementkonsultbolaget som utmanar den traditionella organisationsstrukturen där chefer och hierarki inte existerar. Många i företaget är delaktiga i och bidrar till marknadsföringen av verksamhetens tjänster och för att detta ska fungera optimalt behöver vi en duktig koordinator som kan fånga upp behov och se till att våra marknadsaktiviteter realiseras på ett professionellt sätt.

Rollen som marknadskoordinator

Som marknadskoordinator på Centigo kommer du att vara en operativ doer. Du rapporterar till marknadsansvarig och du samarbetar med kollegor från våra olika affärsenheter. Du är den som säkrar kvalitén, ser till att saker levereras, publiceras och blir utförda.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Produktion och uppdatering av content i digitala kanaler (hemsida, sociala medier etc)
  • Kvalitetssäkring av content från andra skribenter (artiklar för blogg, nyheter, sociala medier etc)
  • Säkerställa genomförande av aktivitetsplan och publiceringskalender samt uppföljning (det mesta sker i Hubspot)
  • Studentmarknadsföring (vi genomför två gånger om året en kampanj för att attrahera nyexaminerade till vårt konsultprogram)
  • Stötta olika team i deras marknadsinsatser (vi har ingen marknadsavdelning)
  • Uppdatering och skapande av grafiskt material och mallar (vi har mallar och lathundar för det mesta)
  • Koordinering av byråtjänster samt stöd med bildhantering, CV- fotografering osv. är uppgifter som förekommer löpande

Din bakgrund

Då rollen innebär att ge stöd till andra i deras produktion av skriftligt material samt kvalitetssäkring av detta så är det bra om du gillar att skriva. Du kommer att publicera material i olika kanaler och det är en fördel om du har erfarenhet av att använda olika verktyg för webbpublicering/sociala medier. Men viktigast av allt är att du har förmågan att koordinera och ha kontroll på flera olika aktiviteter samtidigt och att du kan planera din egen tid.

Du har hanterat alla delar av Officepaketet samt kan prata och skriva svenska obehindrat. Har du erfarenhet från Hubspot eller liknande program samt erfarenhet av grafiska program är det starkt meriterande men inte ett krav.

Så här tror vi att du är

På Centigo har vi inga chefer och du behöver därför kunna navigera dig fram lite på egen hand. Du är en person som gillar att ta egna initiativ och kommunikativ på det sättet att du har lätt för att skapa relationer och förtroende. Du är en prestigelös och proaktiv koordinator som snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya situationer. Vi ser dig som en social person som tycker om att samarbeta med andra för att nå dina mål.

Om Centigo

Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.

Vi är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och är idag cirka 230 medarbetare. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor. Vi är ett svenskt partnerägt och oberoende bolag vilket möjliggör realiseringen av vår egen ambition.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Centigo med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på ett antal frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Sara Pontander sp@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb