Stockholm Konsultuppdrag

Marknadskoordinator till Internationellt Fastighetsbolag inom retail!

Är du i början av karriären och vill arbeta på ett spännande, fartfyllt och lärorikt uppdrag där du blir en viktig nyckelspelare i marknadsteamet? Vi på KiMM söker just nu en Marknadskoordinator till ett Fastighetsbolag inom retail. Låter detta som något för dig? Sök redan idag!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos en kund inom Fastighetsbranschen. Uppdraget är på 4 månader med start omgående/enligt överenskommelse.

Om rollen

Rollen ingår i ett härligt marknadsteam och rapporterar till Head of Marketing och du har ett tätt samarbete med Marknadschefen för de aktuella shoppingcentren samt Digital Manager, CRM – manager och Communication Manager. Som marknadskoordinator kommer du att arbeta med marknadsföringen av två av våra shoppingcenter straxt utanför Stockholm. Du kommer till ett inspirerande team som arbetar i ett högt tempo och det är ett lärorikt uppdrag där du blir en viktig funktion i markandsteamet.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta löpande med att samla in, producera och publicera innehåll i ägda kanaler i nära samarbete med byråer.
 • Underhålla och kommunicera i kundklubben, samla in inspiration och teman för nyhetsbrev samt planera publicering i samarbete med CRM Manager.
 • Hantera kommunikation omkring hyresgästers inflyttningar och utflyttningar.
 • Ta fram erbjudanden i samarbete med hyresgästenar och hjälpa dem att ta aktiv del i centrumens kampanjer.
 • Säkerställa en god planering i projektledningsverktygen och en uppdaterad bildbank för alla kommunikationssyften.
 • Vara delaktig i det dagliga arbetet i shoppingcentren som exempelvis produktion av skyltmaterial, planering och formgivning av tryckta enheter, beställning av kampanjmaterial, vakansaktiveringar samt kommunikation i interna kanaler.

Om dig

För att passa i rollen tror vi att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prioritera. Du är intresserad av att lära dig av dina kollegor i teamet och trivs med att samarbeta med andra. Du har erfarenhet av att ha arbetat med CMS-verktyg och SoMe publiceringsverktyg och är van vid att hantera kommunikation i digitala kanaler.

Vi ser gärna att du har:

 • 1-3 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring
 • Universitetsutbildning eller yrkesutbildning inom marknadsföring, kommunikation, media eller annat relevant område
 • Erfarenhet av arbete med att driva intresse i digitala kanaler som sociala medier, web, app- och epostmarknadsföring genom exempelvis skapande av innehåll (content creation), sökoptimering, segmentering, A/B test etc.
 • Goda projektledaregenskaper med ett kommersiellt driv och förståelse för kundnytta
 • Meriterande om du har arbetat med Salesforce Marketing Cloud

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb