Affärsjurist till Alektum Group

Göteborg Rekrytering

Brinner du för affärsjuridik och vill verka på en internationell arena i ett företag som värnar om relationer och samarbete? I den här rollen värderar vi service, engagemang, ansvar och kvalitet högt.

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Som jurist hos Alektum Group välkomnas du in i ett prestigelöst och kompetent team som ansvarar för koncernens juridik. Alektum Group AB finns idag i 16 länder och du kommer att axla en viktig roll där du stöttar koncernen i ett brett spektrum av juridiska frågor med tonvikt på generell affärsjuridik och avtalsrätt.

Tillsammans med dina kollegor kommer du huvudsakligen att ansvara för att:

  • leverera juridisk rådgivning till de olika bolagen inom Alektum Group Koncernen
  • granska, upprätta samt förhandla olika typer av avtal
  • utreda juridiska frågeställningar
  • bistå vid hantering av krediter och säkerheter

Rollen är mångfacetterad och spänner över samtliga Alektum Groups länder med tyngdpunkt inom våra kärnverksamheter inkasso, finansiella lösningar, informationstjänster och juridik. Du kommer vara en del av juristteamet och rapportera direkt till CLO.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en kandidatexamen i juridik eller är utbildad affärsjurist. Eftersom du kommer att arbeta med samtliga bolag inom koncernen är det viktigt att du är bekväm både med att tala och skriva engelska. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som jurist från advokatbyrå, bank eller annat bolag med verksamhet som liknar vår samt erfarenhet av arbete inom inkassobranschen. 

Du är en utåtriktad, prestigelös och positiv person som har lätt för att samarbeta och etablera goda relationer. Du har ett serviceinriktat arbetssätt och ett starkt fokus på kvalitet. Det är även viktigt att du kan leverera högkvalitativt arbete i en miljö med högt tempo och korta deadlines. För att klara det tror vi att du är lösningsorienterad, har gott om engagemang och en vilja att bidra. Vidare är du noggrann, kommunikativ, tydlig och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Om oss
Alektum Group är ett familjeägt företag som varit verksamt sedan 1992. Med hjälp av en unik kombination av innovativa tjänster och produkter stödjer vi våra kunder genom hela den finansiella processen. Vi tror på långsiktiga partnerskap genom nära samarbete, skräddarsydda lösningar och taktfull dialog med kundens kund. Att samarbeta med oss ska alltid vara enkelt och effektivt – rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat. I dag bedriver vi verksamhet i 16 europeiska länder, har över 600 anställda och omsätter mer än 900 miljoner kronor. Besök oss gärna www.alektumgroup.com

Vad erbjuder vi?
Du kommer arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en fartfylld miljö på ett bolag som befinner sig i en expansiv fas. Du kommer att få hantera ett brett spektrum av juridiska frågor med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.  Vi värdesätter vår personal och vi tycker det är viktigt med balans mellan arbete och fritid. Hos oss har vi en familjär stämning och högt i tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Alektum Groups huvudkontor i centrala Göteborg

Har vi väckt ditt intresse
Verkar detta vara drömrollen för dig? Varmt välkommen med din ansökan, via www.wise.se, senast den 31 maj. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi samarbetar med Wise Professionals i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (alexandra.emilsson@wise.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester.

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Alexandra Emilsson

Alexandra Emilsson

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök