Researcher

Göteborg

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Nu är de på jakt efter nästa kollega som vill bli en del av Göteborgskontoret och vi på rekryteringsbolaget Wise Professionals hjälper till.

Sök rollen Senast 28 april, 2019

Som researcher arbetar du tillsammans med rekryteringskonsulterna i uppdrag. Intenso erbjuder dig ett intressant och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i ett expansivt skede. Deras kunder är idag både stora världsledande och lokala mindre företag. Det ger en intressant bredd i de olika uppdragen som de arbetar med. I ditt arbete leder du researcharbetet både i mer strategiska samarbeten med kunder och till enskilda uppdrag. Rollen erbjuder dig att vara nära uppdraget och utvecklas vidare till rekryteringskonsult. Detta är ett konsultuppdrag genom rekryteringsbyrån Wise Professionals och tanken är att man på sikt kommer att bli överrekryterad till Intenso.

Arbetsuppgifter
Intenso arbetar med headhunting, där du identifierar och attraherar kandidater långt bortom dem som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i befintliga nätverk. Som researcher kommer du att ansvara för att:

  • Själv utföra och utveckla researcharbetet
  • Arbeta mot tydliga leveransmål
  • Driva flera uppdrag och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet i kontakten med kandidaterna

Du som söker

  • Är social, utåtriktad, affärsorienterad samt har ett stort intresse och kunskap om människor
  • Erfarenhet av att arbeta med search
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT 

Detta är en relaltionsskapande roll och det är viktigt att du gillar att ta kontakt med människor och att använda telefon som arbetsredskap.

Om Intenso
Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. De sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron – en fantastisk miljö! Med Intensogruppens bredd kan de erbjuda kunderna en helhet där t ex Säljpoolen tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på att rekrytera personal till sälj- och marknadsorganisationer. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år.

Läs mer om Intenso genom att klicka här!

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vill du veta mer?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) eller Konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se). Du kan också läsa mer om oss på Wise Professionals genom att klicka här.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 28 april, 2019

Här ligger Intenso Aktiebolag

Klippan 1 A, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök