HR Manager till OPEN i Göteborg

Göteborg Rekrytering

Har du erfarenhet inom HR och vill röra dig brett mellan arbetsuppgifter inom bland annat rekrytering, kompetens- och ledarförsörjning, arbetsrätt samt arbetsmiljö? Då är det dig vi på Open söker!

Sök rollen Senast 21 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att planera, prestera och växa. Vi söker nu dig som vill följa med på denna expansionsresa.

Rollen
Vi befinner oss i en spännande tillväxt- och förändringsresa och är i en utvecklings-och uppbyggnadsfas inom HR-området. Ditt ansvar är att ur ett HR-perspektiv säkerställa en attraktiv, hållbar, långsiktig och modern arbetsplats. Hos oss får du möjligheten att bygga upp HR från grunden, idag finns inte funktionen utan du blir först på plats.

Du stödjer organisationen inom hela HR-området, operativt och strategiskt, i Sverige, Finland och Norge. Det innebär att du kommer att röra dig brett mellan arbetsuppgifter inom bland annat chefsstöd, ledarskaps- och medarbetarutveckling, rekrytering, arbetsrätt och employer branding. Du ansvarar även för att initiera, utforma, driva och följa upp olika processer inom HR. Rollen innebär också att du är ansvarig för vår internkommunikation och att utveckla vår interna struktur för detta.

Du kommer att se till att samarbetet mellan HR och andra affärsområden är väl fungerande och att chefer och medarbetare i hela organisationen får relevant stöd i HR-relaterade frågor. Som HR Manager sitter du med i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Din profil
Du har jobbat minst 5 år i en bred HR-roll som HR Business Partner eller HR Manager eller liknande och är nu redo för nästa steg. Vi söker dig som är affärsdriven och har arbetslivserfarenhet från en HR-funktion där du har jobbat med hela HR-området. Du ser rollen hos oss som ett spännande och långsiktigt uppdrag där du får möjlighet att bidra till bolagets utveckling framåt och inta en nyckelroll i den fortsatta tillväxtresan. Du trivs med att agera som chefsstöd och att utveckla ledare och chefer.

För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att skapa och implementera effektiva rutiner, processer och verktyg som optimerar chefernas och medarbetarnas förutsättningar att lyckas i sitt dagliga arbete. Beslutsprocesserna är snabba i bolaget, kommunikationen är rak och tempot högt. Vi är på jakt efter en genomförare och verksamhetsnära person som kan vinna verksamhetens förtroende genom att åstadkomma saker och vara synlig och tillgänglig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i en internationell miljö. Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är lösningsfokuserad, resultatinriktad, pålitlig och engagerad med förmåga att få människor med dig. Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet. Du behärskar Officepaketet och talar samt skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Varför ska du välja oss?
Vi erbjuder en spännande utvecklingsresa där ett av målen är att sätta HR högt på agendan i alla sammanhang. Du förväntas arbeta verksamhetsnära och ihop med cheferna bidra till ständig utveckling av kultur, struktur och processer, vilket skapar känslan av att verkligen göra skillnad på riktigt.

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbyrån Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se eller 0760–001816.

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 april 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Sök rollen Senast 21 april, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök