Chef Shared Service Center – KPMG Örebro

Örebro Heltid Rekrytering

Vill du vara med och forma KPMG:s uppdragsadministration? Vi söker nu en chef som ska bygga upp, utveckla och leda ett Shared Service Center i Örebro.

Sök rollen Senast 24 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring
  • Sommartid
  • Tjänstepension

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

KPMG satsar framåt! Vi startar ett Shared Service Center (SSC) i Örebro där vi samlar både utvecklingen och arbetet med vår uppdragsadministration. Till denna enhet söker vi nu en ansvarig chef. I rollen ingår ansvar för uppdragsadministrationen och de medarbetare som arbetar med denna. Fokus ligger på utveckling av processerna, digitalisering och ett nära samarbete med övriga företaget.

Som chef för SSC kommer du att ha personalansvar för cirka 20 medarbetare. Rollen är ny och du kommer att ha stora möjligheter att påverka utformandet av funktionen samt rekrytering av medarbetare. Räkna med regelbundna resor till KPMG:s huvudkontor i Stockholm och Solna, framför allt initialt.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom relevant område och erfarenhet av volymhantering i någon form. Du bör ha erfarenhet av digitalisering av processer och ha ett tydligt processtänk. Du har ledarerfarenhet, sannolikt av administrativ personal. Kanske arbetar du idag på ett Shared Service Center som chef eller så är du en person som ser en chefsroll som ett naturligt nästa steg för dig i din karriär.

Du är kommunikativ och har en förmåga att navigera i en komplex organisation. KPMG är en matrisorganisation vilket innebär att du kommer att ha många kontaktytor. Som person är du uthållig, ambitiös och levererar med hög kvalité. I och med att du ska vara med och bygga upp SSC är det viktigt att du har ett eget driv och ser potential och möjligheter att utveckla dig själv och andra. För denna roll behöver du också behärska engelska.

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö. Här har du möjlighet att vara med och skapa din roll, en ny funktion och sätta din prägel på KPMG och vår uppdragsadministration. Som medarbetare hos oss utvecklas du ständigt och har goda möjlighet att växa och utvecklas personligen. Du kommer att få en personlig karriärcoach (Performance Manager) som tillsammans med dig planerar din framtida karriär och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start så snart som möjligt. Du kommer ha placeringsort Örebro. KPMG:s kontor ligger nära fotbollsarenan och är en flexibel arbetsplats med ett öppet och modernt kontorslandskap.

Om KPMG

KPMG drivs av att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi förmedlar affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag. Allt vi gör handlar om att bygga förtroende och bidra i förändring. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Du ansöker till tjänsten via www.wise.se, då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 april 2019. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 24 april, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Karin Rose

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök