Löne- och HR-koordinator till The Body Shop

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta med engagerade kollegor som vill göra skillnad? Se hit!

Sök rollen Senast 23 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

För The Body Shops räkning söker vi nu en löne- och HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt och 6 månader framåt. Rollen kan utformas på 80-100 % beroende på vad som passar dig bäst. Efter avslutat konsultuppdrag finns möjlighet till förlängning eller anställning direkt hos kunden. The Body Shop sitter i härliga lokaler med utsikt över Söder Mälarstrand nära Münchenbryggeriet. 

Ditt uppdrag

The Body Shop genomgår just nu en organisationsförändring vilket bland annat innebär att företagets danska löner kommer att koordineras från Stockholm. Med anledning av detta söker The Body Shop en driven löne- och HR-koordinator som vill jobba mot Danmark. 

Totalt handlar det om ca 150 löner som är outsourcade till The Body Shops löneleverantör i Danmark. I rollen som löne- och HR-koordinator kommer du ansvara för administration och rapportering till bolagets externa löneleverantör. Vidare kommer du att ha en supporterande funktion gentemot organisationen och därmed kontakt med personal i Danmark. Utöver ovan kommer du även att stötta upp i en del HR-administrativa uppgifter såsom vid nyanställning och rekrytering, villkorsförändringar samt i hantering av HR-system. Viss internrapportering ingår också i rollen. På kontoret i Stockholm arbetar ca 25 medarbetare och du kommer sitta tillsammans med HR-chefen, HR Business Partner samt en löne- och HR-koordinator som hanterar The Body Shops svenska löner.

På kontoret råder en såväl proffsig som familjär stämning – här blir du inte en i mängden! Du kommer till en positiv arbetsplats med högt i tak och där laganda står i fokus. Kulturen präglas av företagets kulturord performance, collaboration and dedication – in all we do, samt av The Body Shops engagemang att på olika sätt skydda och berika vår planet (läs mer här). På företaget drivs personalen av att påverka och anpassa sin business för att göra gott.  

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneadministrativt arbete och gärna en eftergymnasial utbildning inom lön. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med danska löner eller har kunskaper kring det danska regelverket kopplat till lön. Då du kommer ha många kontaktytor i Danmark är det även fördelaktigt om du behärskar det danska språket, dock inte ett krav. Om inte kommer du till stor del att kommunicera på engelska och behöver således känna dig bekväm med det. Vidare ser vi att du har god datorvana, framförallt i Excel. Om du tidigare arbetat i systemen Lessor, Tamigo eller SAP Success Factors är det meriterande.

Utöver ovan kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare är du noggrann i ditt arbete och arbetar med god struktur. Då rollen inkluderar support mot medarbetare och chefer, behöver du ha lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen samt har ett serviceinriktat förhållningssätt i ditt arbete.

Om företaget

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick. The Body Shop vill skapa positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, hårvård och makeup som är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. The Body Shop gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, och det är fortfarande drivkraften för hela företaget. The Body Shop har fler än 3 000 butiker i 68 länder. 2016 lanserade The Body Shop en banbrytande ny global CSR-strategi – Enrich Not Exploit ™. Åtagandet ligger till grund för varje del av The Body Shops verksamhet och stödjer The Body Shop i målsättningen att bli världens mest etiska och hållbara globala företag.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och Konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 23 april, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

johan fernström

Johan Fernström

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök