Lönechef till Dibber

Stockholm Rekrytering

Är du en lönechef som vill arbeta i ett händelserikt bolag, då är det här tjänsten för dig! 

Sök rollen Senast 1 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vad ska du göra?

Som lönechef ansvarar du för ett team om tre löneadministratörer och du rapporterar till HR chefen. Hos oss kommer du att arbeta i en bred roll och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Att ha fullt personalansvar för löneteamet. Du leder och motiverar teamet och utvecklar medarbetarna. Du ansvarar för medarbetarsamtal och lönesättning.
 • Du kommer att arbeta nära verksamheten och vara delaktig i det operativa arbetet med att sätta rutiner, policys och processer
 • Ansvara för en mindre mängd löner självständigt
 • Driva förändringsarbete och arbeta strategiskt framåt
 • Vara systemägare för Flex HRM/LÖN
 • Hålla i lön/systemutbildningar för våra förskolechefer och rektorer och stötta våra chefer i avtals och lönerelaterade frågor
 • Ansvara för implementering utav nya bolag i koncernen

Erbjudande

Att arbeta på Dibber är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag med fokus på utveckling och tillväxt. Du kommer till ett bolag med härlig energi och där du kommer att arbeta på ett kontor med bra sammanhållning. Vi sitter i trevliga lokaler i Helenelund, nära pendeltågstationen.

Vem är du?

Du har sedan tidigare arbetat som lönechef och du har god kunskap inom löneområdet med erfarenhet från hela lönekedjan. I den här rollen kommer det även att vara ett stort fokus på systemfrågor och implementation varpå vi ser att du sedan tidigare arbetat med de här frågorna eller att du har ett stort systemintresse. Har du sedan tidigare erfarenhet från FLEX lönesystem är det meriterande men inget krav.

Vi är ett bolag som växer och därför söker vi dig som har en förmåga att framgångsrikt kunna ändra ditt beteende för att uppnå mål och lösa problem. Du har en förmåga att etablera trovärdighet och förtroende inom organisationen och du har en hög servicenivå. 

Om Dibber

Dibber/Læringsverkstedet är en av Skandinaviens största förskole- och skolaktörer med ca 235 förskolor i Norge och ca 75 förskolor och skolor i Sverige. Den svenska koncernen bedriver idag verksamhet i 8 kommuner i Stockholms län, Nyköpings kommun, Örebro kommun samt 3 kommuner i Skåne län. Vi är cirka 1500 medarbetare i Sverige och tar dagligen emot flera tusen barn och elever.

Dibber/Læringsverkstedet är startat och ägs av två pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Dibber/Læringsverkstedet har över 6 000 medarbetare och målet är att växa och utvecklas kontinuerligt. Visionen är att få ”Världens viktigaste värden att växa”. Först och främst barn och elever i förskolor och skolor, men även föräldrar/vårdnadshavare och medarbetare.

Vår uppgift är att skapa en arena där barnet och ungdomen kan växa upp med trygghet, glädje och känslan av att ”jag kan”. Det handlar om barnet och ungdomens sociala färdigheter, lek och utmaningar, känsla av tillhörighet och att lära och utvecklas maximalt.

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se, 070-716 83 94 eller Karin Rose på karin.rose@wise.se, 072-303 59 24.

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2019-05-02 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 1 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Dibber

Stupvägen 1, Sollentuna

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök