HR-support till Dahl

Stockholm Rekrytering

Vill du bli del av ett starkt team på ett företag med engagerade medarbetare och dynamiskt klimat? Då har du kommit rätt! På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder och vi strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra.

Sök rollen Senast 11 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ditt uppdrag

HR-support på Dahl ansvarar för att bygga effektiva processer och se till att flöden fungerar, vilket innebär både förvaltning och vidareutveckling av aktuella processer. I rollen som HR-support får du arbeta brett med HR-administration samt ge konsultativt stöd till chefer och medarbetare i olika HR-frågor. Du kommer i kontakt med frågor inom hela HR-området, bland annat utbildning, personalstatistik, belöningsfrågor och administration kring tjänstebilar. Utöver de löpande arbetsuppgifterna deltar du även i projekt som berör bland annat digitalisering och utveckling av HR-processerna.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utbildningsadministration: Ansvar för kurskatalog, anmälningar, kallelser, bokningar, utvärderingar och administration i LMS
 • Personalstatistik: framtagning av nyckeltal, listor och rapporter
 • Tjänstebilshantering: Rapportering, godkännande och svara på frågor kring bilförmåner
 • HR-support mail: svara på dagliga HR-frågor från organisationens chefer
 • Uppdateringar och förändringar i HR-systemen samt dokumentering av HR-processer
 • HR internkommunikation: uppdatering av intranät och utskick av månadsbrev
 • Lönekartläggning och lönestatistik
 • Övrig HR-administration kring avtal, arkivering, fakturor.

Du kommer ingå i ett affärsdrivet HR-team placerat i Kallhäll. Din närmaste kollega inom HR-support är Jessica och du jobbar nära HR-partners Michelle, Maria och din chef är Marianne, HR-chef. HR-teamet bär på mycket kunskap och erfarenhet och arbetar som ett konsultativt stöd till organisationen, och framförallt har de väldigt roligt tillsammans!

Din bakgrund

Du har en relevant erfarenhet av att jobba brett med HR-administration i en liknande roll. Du är självgående i Office-programmen, framförallt Excel och har vana av att arbeta med nyckeltal och rapportering. Du tycker om att arbeta med systemstöd. Du talar och skriver svenska obehindrat, och har goda kunskaper i engelska.

För att trivas i rollen behöver du vara självständig och trygg i din roll och sätta ett stort värde i att skapa och upprätthålla relationer. Du tycker att administration är roligt och har en ”can-do-attityd”. Att vara lösningsorienterad och flexibel är en självklarhet för dig.

Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med frågor kring tjänstebilar och förmåner,. Det är även meriterande om du kommer från en bransch med högt tempo.

Om Dahl

På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vi är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. För att hantera det behövs dock flera olika tjänster som alla är lika viktiga då Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 kunder. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det är vår drivkraft. Läs mer här: https://karriar.dahl.se/

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic (paul.sredojevic@wise.se) och Johanna Karlsson (johanna.karlsson@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! I ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor. Svara gärna ärligt på dessa frågor då de ligger till grund för vårt fortsatta urvalsarbete.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 11 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök