Lönespecialist till Veolia

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en initiativtagande och strukturerad person med goda kunskaper inom lön? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lönespecialist till Veolia!

Sök rollen Senast 2 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker nu en erfaren lönespecialist till ett konsultuppdrag hos Veolia via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på heltid, med start så snart som möjligt och sex månader framåt. Möjlighet till förlängning finns. Företaget sitter i fräscha lokaler i Norrtull i centrala Stockholm. Här ges du chansen att vara en del av ett glatt team där man har roligt ihop!

Ditt uppdrag

Veolia arbetar tillsammans med kommuner och företag för att de ska få ut så mycket som möjligt från sina resurser. Fokus ligger på återvinning, vatten, energi och stödtjänster till industrin. I Norden finns de i Sverige, Finland och är omkring 1700 anställda. 

I rollen som lönespecialist kommer du arbeta brett med hela löneprocessen. Du sitter tillsammans med två andra lönespecialister och en lönechef, och tillhör HR-avdelningen. Du kommer tillsammans med dina kollegor hantera ca 1200 löner. Inom organisationen finns flera kollektivavtal vilket ställer krav på precision och struktur i administrationen där fokus främst ligger på arbetaravtalen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar huvudsakligen:

  • Sedvanlig löneadministration
  • Tolkningar av kollektivavtal
  • Reseräkningar, utlägg m.m.
  • Förmåner, pension och försäkringar
  • Kontakt med olika myndigheter
  • Support till chefer och anställda

Det händer mycket på Veolia! De jobbar just nu med byte av lönesystem, utvecklar processer och rutiner och ser över möjligheterna med digitaliseringen och hur det kan effektivisera lönearbetet – helt enkelt genomgår de en stor förändringsresa. De har förvärvat nya bolag och jobbar på att skapa en gemensam företagskultur.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och gärna med erfarenhet från olika kollektivavtal, främst arbetaravtal. Just nu arbetar de i HR plus 6 och tidrapporteringar och reseräkningar görs i IFS, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från dessa. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om och stort intresse för system.

Som person är du flexibel, prestigelös och ansvarstagande. Du har lätt för att lära dig nya saker och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du trivs med att arbeta i team, är lösningsorienterad och kommer gärna med egna initiativ.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 2 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Veolia Nordic AB

Hälsingegatan 47, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök