Lönekonsult inom outsourcing med erfarenhet av Agda

Stockholm Konsultuppdrag

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Sök rollen Senast 30 mars, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vår kund är en outsourcingbyrå som söker en lönekonsult med erfarenhet av Agda. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och sex månader framåt, med god möjlighet till anställning direkt hos kunden.

Ditt uppdrag

Kunden är en internationell koncern som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Du blir en del av en stor löneavdelning på cirka 40 personer som är uppdelade i olika team. Företaget har en familjär stämning och tror på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet.

Som lönekonsult arbetar du med flera olika kunder, vilket ger dig en snabb utveckling och passar dig som gillar variation, uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Du arbetar självständigt med hela lönekedjan från ax till limpa. Mängden löner varierar och du får hantera flera olika kollektivavtal. Till hjälp har du din Team Manager och ett positivt stöttande team. 

Din bakgrund

Det här är rollen för dig som drivs av tempo, utveckling och lön! Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarade inom lön, tidigare erfarenhet av lönehantering och känner dig trygg i din yrkesroll. Då lönerna administreras i Agda bör du ha kompetens i det systemet. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med outsourcing och/eller flera olika kollektivavtal.

För att trivas i rollen söker vi dig som är effektiv, har eget driv och ser lösningar istället för problem. Som person tror vi att du är en positiv lagspelare som gillar att hjälpa dina kunder och kollegor på ett proaktivt sätt. Vidare är du flexibel, har framåtanda och vågar prova dig fram. Eftersom rollen innefattar mycket kundkontakt stimuleras du av att ha kontakt med flera olika typer av människor, är lyhörd och inser vikten av god service.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och Malin Andersson (malin.andersson@wise.se, ). Konsultchef är Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se, 073- 515 31 83).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 30 mars, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Parastoo Afsharian

Talent Acquisition Specialist, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök