Löneadministratör på heltid i sommar

Stockholm Konsultuppdrag

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket och är tillgänglig för att jobba heltid i sommar? Då kan det vara dig vi söker till Atlas Copco!

Sök rollen Senast 5 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker nu en löneadministratör till Atlas Copco AB. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under juni, juli och augusti månad.

Ditt uppdrag

Atlas Copco är ett svenskt industriföretag med ca 35 000 anställda världen över. Löneavdelningen består av tre löneadministratörer och en lönechef och de behöver nu extra hjälp under semestertiderna. Introduktion kommer ske i juni månad och ordinarie personal kommer finnas tillgänglig under sommaren varpå du inte blir ensam ansvarig för lönekörningen.

Du kommer sitta på huvudkontoret i Sickla och tillsammans med dina kollegor administrerar ni ca 1500 löner från ax till limpa, både kollektivlöner och tjänstemän. Lönerna är fördelade på tre bolag som innehåller flera enheter vardera. Mycket av arbetet sker manuellt.

Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen:

  • Sedvanlig löneadministration och tolkning av kollektivavtal
  • Reseräkningar, utlägg
  • Förmåner, pension och försäkringar
  • Kontakt med olika myndigheter
  • Support till chefer och anställda

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete där du arbetat självständigt med hela lönekedjan. Du har tidigare erfarenhet från lönesystemet HR plus 6.

Som person är du noggrann, strukturerad och tålmodig. Du är självgående i ditt arbete och trygg i din kompetens. Du kommer gärna med egna initiativ, har framåtanda och är inte rädd för att prova dig fram. Vidare är det viktigt att du är samarbetsorienterad och flexibel då du kommer att arbeta nära företagets befintliga löneadministratörer.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (073-640 30 59, marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 5 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Atlas Copco

Sickla Industriväg 19, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök