Löneadministratör på deltid

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en erfaren löneadministratör som vill arbeta deltid ca 20-30 timmar i månaden? Är du dessutom tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker till ett långt uppdrag hos vår kund i fastighetsbranschen!

Sök rollen Senast 2 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

För kunds räkning söker vi nu en löneadministratör. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på ca 20-30 timmar i månaden, med start i maj till och med årsskiftet 2019/2020. Kunden är ett väletablerat konsultbolag inom fastighetsbranschen med kontor över hela landet.

Ditt uppdrag

I rollen som löneadministratör är du ensam ansvarig för ca 140 löner (endast tjänstemän) och sköter hela löneprocessen från ax till limpa, varav en stor del av arbetet är utläggshantering.

Du kommer sitta i superfina, moderna lokaler i Hammarby Sjöstad tillsammans med ca 150 andra kollegor. Du kommer sitta tillsammans med ekonomiavdelningen och rapportera till ekonomichefen. Som stöd har du lönekollegor på andra orter i Sverige som du regelbundet träffar och även har kontakt med via telefon och mail.

Du behöver finnas tillgänglig ca 20-30 timmar/månad alternativt 1-1,5 vecka per månad men vilka dagar och tider du arbetar är flexibelt i samråd med din chef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har god erfarenhet av löneadministrativt arbete där du arbetat självständigt med hela lönekedjan och känner dig trygg i din yrkesroll. Lönerna administreras i Hogia och utlägg hanteras i Benify varpå vi gärna ser att du som söker har tidigare erfarenhet av dessa system.

Som person är du noggrann, strukturerad och självgående i ditt arbete. För att trivas i rollen och på företaget är det viktigt att du har ett positivt synsätt, är lösningsorienterad och flexibel.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (073-640 30 59, marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 2 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök