Stockholm

Interim redovisningsekonom

Har du bred erfarenhet av redovisningsarbete och kan starta ett nytt konsultuppdrag inom en månad? Intresserad av att arbeta 70 eller 100 %?

Till en av våra kunder söker vi söker vi nu dig som är redovisningsekonom med möjlighet till start inom en månad och som är intresserad av ett konsultuppdrag under minst sex månader. Vår kund vill förstärka ekonomiavdelningen med ytterligare en redovisningsekonom och tillsammans med teamet kommer du att arbeta brett med redovisningen med allt från löpande bokföring till projektredovisning.

Omfattningen för uppdraget är flexibelt och kan vara från 70 till 100 %. Vår uppdragsgivare är en medlemsorganisation där alla på kontoret just nu arbetar hemifrån.   

Ditt uppdrag

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, projektredovisning och viss budgetuppföljning. Du kommer även att medverka vid bokslutsarbetet. Vår uppdragsgivare arbetar enligt K3-regelverket. Arbetet sker i ekonomisystemet Agresso.

Din bakgrund

Till denna roll söker vid som är en trygg och erfaren redovisningsekonom. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och stöttar gärna där det behövs. Har du tidigare arbetat i en ideell organisation är det en fördel men inget krav. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med projektredovisning. Du har goda kunskaper i Excel samt svenska och engelska i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Iren Sayar och nås på tfn 073-521 65 53 eller mejladress iren.sayar@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb