Inköpsansvarig Jord&Skog

Stockholm

Swedol är på en fortsatt tillväxtresa och nu söker vi en strategisk inköpare inom området ”Jord & skog” till huvudkontoret i Tyresö.

Sök rollen Senast 23 maj, 2019

Swedol är en innovativ partner till professionella användare med kunder inom exempelvis åkeri-, bygg-, industri- och jordbrukssektorn. Koncernen har delats in i två divisioner, Kläder och skydd samt Verktyg och förnödenheter.

Swedol tillhandahåller kvalitativa varor och tjänster till professionella användare på webben och i butiker. Swedol är ett företag med god tillväxt och tydlig tillväxtagenda och ser en enorm potential på sin marknad. Med en prestigelös kultur är de snabba till beslut och starka ägare möjliggör en långsiktig satsning på fokusområden.

Vill du bli en del av Swedol?

Som strategisk inköpare får du en spännande och viktig roll inom produktområdet Jord & Skog där också produkter inom jakt och slakt ingår. Du kommer att tillhöra ett inköpsteam med några mycket kompetenta kollegor och rapporterar till divisionschefen för Verktyg & Förnödenheter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Tyresö.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Hålla ett effektivt och anpassat sortiment inom ansvarsområdet
  • Vara uppdaterad och hålla sig à jour med branschutvecklingen, (omvärldsbevakning, trendspaning) för att hitta nya affärsmöjligheter
  • Aktivt delta i upprättande av kategoriplaner och produktutvecklingsarbete
  •  Utvärdera leverantörer
  • Skapa affärsmässiga relationer med rätt leverantör
  •  Förhandla och upprätta avtal
  •  Uppföljning av kampanjstöd och bonusutbetalningar
  •  Ansvara, förvalta och utveckla angivet produktområde
  • Säkerställa uppfyllnad av inköpspolicyer
  • Ansvara för att rätt information, (pris, text, bild) finns tillgängligt för katalog, web och produktion

Månadsvis rapportering av resultat och prestation (lagervärde, volym, marginal mm)

Trolig bakgrund för att trivas hos oss?         

För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av inköp och leverantörskontakter. Du har en gedigen dokumenterad kunskap inom produktområde Jord och Skog. Erfarenhet och stor förståelse av att jobba med relevanta säsongsvaror. Meriterande att ha ett genuint jord alternativt skogsintresse. Du har god kännedom om regelverk inom Jord & Skogsbruk.

Du har god kunskap i Office programmet och har erfarenhet och systemförståelse för relevanta affärssystem. Din svenska och engelska är på en hög nivå såväl muntligen som skriftligen.

Som person…

Är du van att arbeta självständigt och att förhandla med leverantörer. Du är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. Du är analytisk och kan snabbt bedöma potential, risker och konsekvenser. Du har förmåga och intresse av att lära dig produkterna inom angivet produktområde.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. dock senast den 23 maj 2019. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sök rollen Senast 23 maj, 2019

Kontakta mig för mer information

Jan Rosing

Jan Rosing

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök