Stockholm

Interim business analyst/cost controller

Till en av våra kunder som är en internationell koncern inom livsmedelsbranschen söker vi dig som vill axla en roll som interim business analyst/cost controller. Vår kund behöver förstärka teamet under en föräldraledighet. Start sker gärna så snart som möjligt. Uppdraget förväntas pågå minst ett år, omfattningen är heltid.

I denna roll ansvarar du för att hantera alla marknadsföring- och omkostnader för ett av varumärkesteamen. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ditt marknadsteam där din roll blir att analysera och övervaka alla utgifter mot budget och prognos.

Arbetsuppgifterna innefattar bla

  • Tillsammans med marknadsavdelningen sätta den årliga budgetplanen och ta fram mätbara KP:ier.
  • Arbeta med processförbättring och implementera effektivare arbetssätt.
  • Säkerställa korrekt hantering av avdelningens budget mot marknadsföringsprojekten. Se till så att alla transaktioner behandlas i tid och är korrekta.
  • Stötta vid bolagets implementering av nytt budget- och planeringssystem.

Din profil

Du är ett ekonomiproffs med god kunskap om affärs- och finansiella flöden. En person med starka analytiska färdigheter och förmågan att se helheten. Du har ett positivt tänkesätt och identifierar proaktivt potentiella problem och föreslår lösningar.

Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, helst med erfarenhet av samarbete med icke-finansiella team som tex mot en marknads eller försäljningsavdelning. Du är en van Excelanvändare och trivs att arbeta i en internationell miljö.

Hoppas vi har väckt ditt intresse!

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Iren Sayar. Mig når du på tfn 073-521 65 53 eller iren.sayar@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb