HR Business Partner till Sobi

Solna

Sobi gör betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar genom innovativa behandlingar. Sobi är ett dynamiskt företag i tillväxt och vi söker nu en HR Business Partner som vill vara med och utveckla företaget och dess medarbetare.

Sök rollen Senast 1 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi tror på att föra samman människor med olika kompetenser, bakgrunder och idéer i våra projekt. Är du den vi söker?

Som vår HR Business Partner kommer du att stötta cirka 30 chefer, främst i Sverige men också globalt. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna där du kommer att arbeta med ett team av engagerade, drivna och prestigelösa HR-kollegor.

Du kommer att:

 • Arbeta brett och proaktivt med både operativt och strategiskt HR arbete där du sätter kunden i centrum.
 • Coacha och vägleda chefer i deras ledarskap och vardagliga dilemman.
 • Stötta cheferna med utveckling av deras team på grupp och individnivå.
 • Bidra med kvalificerat stöd vid rekrytering.
 • Hantera frågor inom compensation & benefits.
 • Involveras i personalutveckling samt hålla workshops.
 • Leda fackliga förhandlingar och hjälpa chefer i tolkningar av lagar och avtal.
 • Vara med och utveckla företagskulturen, ledarskapet och HR-arbetet.

Mer om dig. Du har några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt i en HR-roll där du alltid har kundens behov i fokus. Vi ser gärna att du har jobbat som HR Business Partner med coachning av chefer, lett förhandlingar och det är ett plus om du jobbat internationellt.

Du är trygg i dig själv, har lätt för att skapa goda relationer och har ett pragmatiskt arbetssätt. Som person är du engagerad, ödmjuk och ser styrkan i att arbeta i team. Din svenska såväl som engelska är flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig. En utvecklande roll i en internationell verksamhet i tillväxt, där du tillsammans med kollegor jobbar för patientens bästa och där vi till och med kan vara med och rädda liv. Vår kultur kännetecknas av högpresterande team som är engagerade i att hjälpa patienter – våra värderord är Care, Ambition, Urgency, Ownership and Partnership.

Mer om oss. Vi är ett ledande bioteknologiskt läkemedelsföretag inriktat på att tillhandahålla innovativa behandlingar och service, som ger patienter med sällsynta sjukdomar och deras familjer ett bättre liv. Sobi koncentrerar sig på läkemedel för behandling av hemofili, inflammatoriska- och medfödda metabola sjukdomar.

Om du vill veta mer – I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller 076-000 18 63 och Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 1 juni, 2019

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök