Lönespecialist

Göteborg Konsultuppdrag

Är du en driven person som har lätt för att samarbeta och trivs att arbeta i en servicefunktion som lönespecialist? Vår kund är en spännande organisation med kända varumärken inom livsmedelsindustrin som andas entreprenörskap och innovation.

Sök rollen Senast 29 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt

Wise Professionals söker för vår kunds räkning, ett familjeägt internationellt livsmedelsföretag, dig som vill jobba i en stor organisation med hela löneprocessen. Du kommer att vara konsult via oss på Wise Professionals för att på sikt kunna gå över i en direktanställning hos vår kund. Start för tjänsten är i slutet av juli/början av augusti och du kommer att arbeta heltid.

Om tjänsten som LönespecialistDu kommer vara en del av ett team i Mölndal som tillsammans kommer ansvara för löneadministrationen i Sverige. I tjänsten ingår beräkning, lönekörning, reseräkningar, avstämningar till årsskifteshantering, kontrolluppgifter och semesterskulder. Med service som ledstjärna supporterar du organisationens chefer och medarbetare i avtalsfrågor, system- samt lönefrågor.

Förutom lönearbete arbetar teamet tillsammans för att förbättra processer och rutiner. Din roll innehåller vissa HR frågor och ger även möjlighet att arbeta med olika små och stora projekt. Du kommer att arbeta med alla de arbetsuppgifter som förekommer på en löneavdelning samt hantera lönerevision, bonusutbetalning och andra större processer.

Du som sökerVi ser gärna att du har med dig erfarenhet av hela löneprocessen och även god vana av att tolka olika kollektivavtal såväl som vana av att arbeta med olika system. Alternativt har du en utbildning inom lön och har hunnit arbeta ett år eller två efter examen. Meriterande men inget krav är att du tidigare arbetat i Flex HRM samt Flex Lön samt om du har goda kunskaper i Excel. Du behöver också känna dig bekväm med det svenska och engelska språket då dessa används dagligen.

God samarbetsförmåga samt att du är serviceminded och lösningsorienterad är viktiga egenskaper för att du ska trivas och lyckas bra i rollen. Ni hjälper varandra när det behövs men det är också viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ för att driva utvecklingen av vår lönehantering framåt.

När du blir en av ossWise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Klicka här för att läsa mer om hur det är att vara konsult hos oss på Wise Professionals.

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi ser fram emot att höra från dig

Sök rollen Senast 29 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök