Löneadministratör till Transdev

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en duktig löneadministratör som är redo för en ny utmaning till hösten? Trivs du bäst i team men vill samtidigt ha dina egna ansvarsområden? Läs mer om rollen som löneadministratör till Transdev!

Sök rollen Senast 2 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker nu två erfarna löneadministratörer till konsultuppdrag hos Transdev via oss på Wise Professionals. Uppdragen är på heltid, varav det ena har startdatum i augusti och det andra i september. Båda uppdragen löper sex månader framåt med möjlighet till förlängning alternativt anställning direkt hos Transdev.

Ditt uppdrag

Transdev driver persontrafik på uppdrag åt regionala kollektivtrafikmyndigheter, kommuner och landsting i hela Sverige. De är specialiserade på att lösa kunders behov av resor med buss, tåg, spårvagn och båt och är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Företaget sitter i trevliga lokaler i Bromma.

Som löneadministratör hos Transdev kommer du tillhöra ett löneteam på tio personer och rapportera till lönechefen. Du ansvarar självständigt för mellan 800-900 löner per månad och säkerställer att löneprocessen håller en kvalitativ nivå från anställning till avslut. Inom organisationen finns flera kollektivavtal vilket ställer krav på precision och struktur i administrationen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i ditt arbete innefattar bland annat:

  • Kontroll av underlag mot gällande avtal samt registrering i aktuellt lönesystem.
  • Kontroll av signal- och fellistor, arbeta efter framtagna kontrollrutiner.
  • Arkivering av löneunderlag.
  • Support till chefer och medarbetare samt andra funktioner inom företaget.
  • Aktivt och engagerat delta i att utveckla rutiner och arbetsuppgifter samt dokumentera dessa.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete, där du arbetat med hela lönekedjan och gärna med att tolka och hantera olika kollektivavtal. Alternativt har du en YH-utbildning inom området och minst ett års erfarenhet av att arbeta med lön. Du kommer att arbeta i HR plus 6 varpå det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från det systemet.

Som person är du lösningsorienterad, har en positiv inställning och tänker ”kul!” när du ställs inför nya utmaningar. Då du arbetar i team är det viktigt att du är social, framåt och trivs med att samarbeta. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med såväl anställda som chefer söker vi dig som är kommunikativ och serviceminded. Vidare är du noggrann, ansvarstagande och har en god förmåga att själv strukturera upp ditt arbete.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 2 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Transdev

Fredsforsstigen 22, Bromma

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök