Lönekonsult med kunskaper i Personec P sökes

Stockholm Konsultuppdrag

Är du erfaren löneadministratör och vill arbeta kommunalt? Kan du dessutom systemet Personec P? Läs vidare och sök rollen som lönekonsult till Sigtuna kommun idag!

Sök rollen Senast 2 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi en stjärna i Personec P till Sigtuna kommun! Detta är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals med start i juni till och med sista augusti, med stor chans till förlängning.

Ditt uppdrag

Som lönekonsult hos Sigtuna kommun kommer du att arbeta självständigt i lönesystemet Personec P, ge stöd och service i lönefrågor till chefer och chefsstöd inom hela kommunen samt ansvara för löpande lönehantering. Du kommer delar av dagen att bemanna Löneservice-funktionen som hanterar inkommande ärenden per mejl och telefon. I den löpande lönehanteringen ingår bland annat registrering av löneunderlag, upprätta arbetsgivarintyg, lämna svar på inkomstförfrågningar. 

Arbetet är teambaserat vilket innebär att du kommer att ingå i en grupp där du gemensamt med andra har möjlighet att planera, genomföra och utveckla ditt arbete. Du rapporterar direkt till lönechefen, som har det övergripande ansvaret för Sigtuna kommuns löneprocess samt personalansvar för medarbetarna. 

Här kommer du till en trevlig och välkomnande grupp där man inkluderar varandra! Gruppen består av 5 erfarna lönekonsulter med stor kunskap inom området och som hanterar ca 4 200 löneutbetalningar per månad.

Din bakgrund

Vi söker dig som: 

  • Har flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat lönearbete, med fördel som lönekonsult. 
  • Har kunskaper i och kan arbeta självständigt i Personec P. 
  • Det är meriterande om du har goda kunskaper i kollektivavtalet Allmänna bestämmelser (AB), men det är inget krav. Vi ser dock att du är van att tolka och tillämpa avtal.
  • Har god kännedom om de lagar, regler och avtal som behövs för att sköta lönehanteringen på rätt sätt.
  • Är kommunikativ på svenska i tal och skrift. 

Som person tar du gärna initiativ, trivs med att arbeta självständigt och uppnår resultat samtidigt som du har mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad!

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 2 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Sigtuna kommun

Södergatan 20, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök