Rådgivare till TRR Trygghetsrådet

Stockholm Rekrytering

Vill du jobba i en affärsnära roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Vill du fokusera på coachande samtal, projektledning samt nätverksbyggande inom näringslivet? Kan du kombinera rådgivning med att utveckla och vårda kundrelationer?

Sök rollen Senast 1 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Vill du jobba i en affärsnära roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Vill du fokusera på coachande samtal, projektledning samt nätverksbyggande inom näringslivet? Kan du kombinera rådgivning med att utveckla och vårda kundrelationer? Då kan du mycket väl ha klickat in dig på rätt annons.

Vad ska du göra?
Rollen som rådgivare är mångfacetterad med fokus på att stötta uppsagda tjänstemän på väg mot ett nytt jobb, samt utveckla och upprätthålla goda relationer med företag och fackliga representanter. Rådgivningen bedrivs både på individ- och gruppnivå och det ingår kundansvar för ett antal strategiska kunder. En vanlig dag på jobbet består av både av möten med klienter och att facilitera seminarier eller workshops. Du lägger även mycket tid på att utveckla och vårda kundrelationer, ett exempel på detta kan vara att coacha chefer i hur man leder medarbetare när verksamheten är i förändring. I rollen som rådgivare bemöter du människor i utveckling och kris dagligen, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor och har förmågan att aktivt stötta individer och grupper i processen mot ny lösning i arbetslivet.

Vem är du?
Vi ser att du har akademisk utbildning och längre/flera års yrkeserfarenhet, helst från olika branscher. Du har ett starkt intresse för arbetsmarknadsfrågor, är bra på att bygga nätverk i näringslivet och har en god arbetsmarknadskunskap, både på lokal och övergripande nivå.

Det är meriterande att ha arbetat med operativt och strategiskt HR-arbete eller som chef/ledare, och i den rollen skaffat erfarenhet av rekrytering, uppsägningar och förhandlingsarbete. Det är starkt meriterande att ha arbetat med organisationsförändringar och individer i omställning. Du har ett intresse för digitala verktyg och har en vana av att använda sociala medier. Det är även viktigt att du har erfarenhet och kunskap inom professionell rekrytering. Vi möter ofta engelsktalande klienter och kunder, vilket ställer krav på att obehindrat kunna genomföra möten och presentationer på engelska.

Som person har du ett eget driv och ett prestigelöst förhållningssätt. Du är lyhörd för kunder och klienters behov och har en utpräglad pedagogisk förmåga, såväl i individuella möten som i grupprocesser och workshops. Du har en god samarbetsförmåga, är anpassningsbar och du är inte rädd för förändringar och snabbt växlande arbetsuppgifter.

Vilka är vi?
TRR stöttar tjänstemän i privat sektor som har blivit uppsagda på grund av arbetsbrist. Vi stöttar även fackligt förtroendevalda och arbetsgivare som genomför omställning.

TRR är ett Trygghetsråd, en icke vinstdrivande stiftelse med 40 års erfarenhet av omställning, som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Vi stöttar 35 000 företag med cirka 950 000 medarbetare i samband med omställning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2 juni 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 1 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger TRR Trygghetsrådet

Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök