Löneadministratör till BCD Travel

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta deltid? Trivs du i en social och utåtriktad kultur? Spana i detta!

Sök rollen Senast 27 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund BCD Travel i Sundbyberg. Detta är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals på 50 %, med start så snart som möjligt, till och med sista december 2019. Efter avslutat uppdrag finns eventuellt möjlighet till förlängning.  

Om företaget

BCD Travel hjälper företag att få ut mesta möjliga av den tid de lägger på sitt resande. Vi ger resenärerna innovativa lösningar som håller dem säkra och produktiva, samt hjälper dem att fatta bra beslut på resande fot. Vi samarbetar med travel managers och inköpsansvariga för att förenkla komplexiteten med affärsresor, öka besparingar och få fler nöjda kunder så att företag uppnår sina målsättningar. Kort sagt, vi hjälper våra kunder att resa smart och uppnå mer. Vi gör detta möjligt i 109 länder med närmare 13 800 kreativa, engagerade och erfarna medarbetare. På så sätt har vi under de senaste tio åren bibehållit branschens mest konsekventa kundlojalitet med en omsättning på 27,1 miljarder USD 2018. Läs mer på www.bcdtravel.com.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör kommer du ansvara för hela löneprocessen från ax till limpa och administrerar löner för cirka 170 tjänstemän. Du kommer att arbeta i lönesystemet Agda PS, och det är ett krav att du har arbetat i systemet tidigare. Du kommer att tillhöra HR och rapporterar till HR-chefen. Som löneadministratör har du en supporterande funktion gentemot organisationen och därmed mycket kontakt med dina medarbetare. Stöd finns att få i HR-relaterade frågor medan du är expert inom löneområdet. Då en del av den interna kommunikationen sker på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket. 

I den löpande lönehanteringen ingår bland annat:

  • Löneadministration i Sverige – ansvarig för hela lönekedjan, inklusive uppdateringar av lönesystemet Agda PS, årsuppgifter, AGI, semesteravtal, bonusar, friskvårdsbidrag, milersättning etc.
  • Koordinera löner i Norge (ca 25 stycken) – ansvarig för att sammanställa löneunderlag och skicka till BCD Travels löneleverantör i Norge.
  • Administration kring pensioner och försäkringar, avstämningar och semesterskuld, lönekartläggning och lönerevision samt kontakt med myndigheter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom lön samt ett par års erfarenhet av att arbeta med lön och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har god kompetens inom löneområdet och har erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Agda PS. Utöver ovan kommer vi lägga vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen bör du vara självgående och arbeta med ett stort driv. Du trivs som bäst i ett högt tempo och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har ett positivt synsätt, ser lösningar istället för problem, och tänker ”kul!” när du ställs inför nya utmaningar.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 27 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

johan fernström

Johan Fernström

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök