Stockholm Rekrytering

Business Controller till Tobii Dynavox

Introducing the NEW I-Series — the world's leading eye-gaze enabled speech generating device for AAC

Är du den som förklarar siffror för kollegor så att andra kan ta rätt affärsbeslut? Är du intresserad av affären och vill jobba med en produkt som gör skillnad ? Vill du bidra med din analys och ekonomiska kunskap till organisationen? Är du dessutom systemintresserad och grym på Excel? Då kanske rollen som Business Controller är något för dig!

Business Controller – en drömtjänst för dig som vill jobba affärsnära

Som Business Controller på Tobii Dynavox blir du en del av controllingteamet som idag består av två kollegor och rapporterar till Head of Business Controlling & BI.

Att arbeta som controller på Tobi Dynavox innebär att arbeta i en föränderlig, snabbrörlig miljö där mycket av controllingarbetet idag hanteras manuellt och i flera olika system. Rollen innebär därför en möjlighet för dig att vara med och förbättra, utveckla, bygga en controllingfunktion i värdsklass! Kontaktytorna är många och spänner över hela värdekedjan och du kommer att samverka med alla för att förstå hur du bäst kan stötta verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

·        Månatliga processer som prognos- och budgetuppföljning

·        Uppföljning, analys och rapportering av segment

·        Löpande arbete i att förbättra processer och strukturer

·        Utveckling och uppföljning av KPI:er

·        Driva FC-processen samt agera systemägare för FC-systemet

·        Identifiera risker och möjligheter i affären

Vem är du?

För att du ska trivas hos oss måste du tycka om att arbeta i en föränderlig- och snabbrörlig miljö. Du föredrar att arbeta i en kontext där alla rutiner, processer inte är på plats och vill vara med att utveckla, förbättra och påverka avdelningens arbete framåt. Som Business Controller är du agil, handson och bygger gärna dina egna modeller i Excel samtidigt som du ser hur vi kan förenkla processen framåt.

Vi ser att du har en akademisk examen förslagsvis inom ekonomi, finans eller liknande. Du har ett par års erfarenhet av en liknande roll. Dina kunskaper i Excel är mycket mer än bra och du är van att hantera en stor mångd data i Excel. Du har intresse och förståelse för system och hur saker hänger ihop. Vi ser det som en stor fördel om du har kunskap i programmering. Har du även erfarenhet av Microsoft Power BI och SQL är det en fördel.

Som person beskriver du dig som lyssnande, analytisk och kommunikativ. Du talar och skriver engelska obehindrat.  

Om Tobii Dynavox

Vi på Tobii Dynavox är en grupp eldsjälar som brinner för att hjälpa människor med särskilda behov. Vår drivkraft och passion är att verkligen göra en skillnad. Varje dag jobbar vi fokuserat för att skapa lösningar som hjälper människor att kommunicera med sin omvärld och på så vis leva ett rikare och mer självständigt liv.För oss handlar det i synnerhet om att förbättra människors liv genom att stärka deras personliga integritet.

Läs mer om Tobi Dynavox: https://www.tobiidynavox.com/sv/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tobii Dynavox med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb