Jobba som underkonsult/konsult inom området lön via Wise Professionals

Skåne Konsultuppdrag

Har du erfarenhet från hela löneprocessen och är sugen på att jobba som konsult? Just nu har vi en stor efterfrågan på duktiga löneadministratörer och skulle gärna vilja träffa dig som vill jobba som konsult inom lön via oss!

Sök rollen Senast 30 juli, 2019

Ser du en framtid som konsult hos oss? Det gör vi! På Wise Professionals har vi ett stort nätverk av konsulter inom lön, HR och administration och våra kunder ser det som ett självklart val att nyttja vårt nätverk.

Just nu!
Vi söker fler löneadministratörer till våra kunder. Vi vill gärna att du ingår i vårt nätverk och får ta del av våra seminarier, event och våra nätverksfrukostar samt bidra till ett givande kompetensutbyte. Som uthyrd löneadministratör får du chans att arbeta brett inom området. Exempel på vad dina arbetsuppgifter skulle kunna vara:

  • Lönekörning – förbereda lön, se till att medarbetare och chefer rapporterar i tid
  • Granska lönespecifikationer
  • Dokumentera och kontrollera föräldraledighet, löner, sjukskrivningar
  • Uppdatera information i kundens löne- respektive HR system.
  • Fakturaavstämning angående pensioner, försäkringar och förmåner
  • Administrering och kontroll av pensioner
  • Administrering kring anställningar, intyg samt avslut etc
  • Föra HR-statistik och diverse rapportering
  • Stöd till chefer och medarbetare i lönerelaterade och arbetsrättsliga frågor
  • Kontaktperson gentemot myndigheter inom löneområdet

Mer om dig
Vi tror att du har minst två års erfarenhet av självständigt lönearbete och eller HR-arbete. Antingen en högskole – eller yrkesutbildning inom lön, alternativt en ekonomi/ PA utbildning där du byggt på dina kunskaper inom lön genom erfarenhet/kurser. För att trivas i rollen som löneadministratör hos våra kunder är du serviceinriktad, analytisk, självgående och har integritet. Att jobba i en föränderlig miljö, arbeta lösningsorienterat och ta egna initiativ är dessutom något du tycker är roligt. Meriterande för våra roller är om du har erfarenhet från olika lönesystem, exempelvis Agda, Kontek och Hogia.

Förresten!
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Kontakt
Detta är en öppen annons där du får möjlighet att bli en del av vårt kandidatnätverk och komma på intervju för våra kommande tjänster. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se).

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Sök rollen Senast 30 juli, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jannice Larsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök