Stockholm Rekrytering

Senior Business Controller till Tobii AB

Tobii - What do you see?

Är du den som förklarar siffror för kollegor så att andra kan ta rätt affärsbeslut? Är du intresserad av affären och vill bidra med din analys och ekonomiska kunskap till organisationen? Är du dessutom en teamplayer och grym på Excel? Då kanske rollen som Business Controller är något för dig!

Business Controller – en drömtjänst för dig som vill jobba affärsnära

Som Business Controller på Tobii AB blir du en del av controllingteamet som idag består av sex stycken kollegor och rapporterar till Head of Business Controlling.

Att arbeta som controller på Tobii AB innebär att arbeta i en föränderlig, snabbrörlig miljö där mycket av controllingarbetet idag hanteras manuellt och i flera olika system. Rollen innebär därför en möjlighet för dig att vara med och förbättra, utveckla, bygga en controllingfunktion i världsklass! Inte bara arbeta som controller. Kontaktytorna är många och spänner över hela värdekedjan och du kommer att samverka med alla för att förstå hur du bäst kan stötta verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

·        Månatliga processer som prognos- och budgetuppföljning

·        Agera Business Partner mot organisationen i affärsmässiga beslut

·        Uppföljning, analys och rapportering

·        Löpande arbete i att förbättra processer och strukturer

·        Utveckling och uppföljning av KPI:er

·        Driva FC och uppföljning av den tillsammans med segmentschefer

·        Identifiera risker och möjligheter i affären

·        Säkra upp processer inom nya organisationen

Vem är du?

För att du ska trivas hos oss måste du tycka om att arbeta i en föränderlig- och snabbrörlig miljö. Du föredrar att arbeta i en kontext där alla rutiner, processer inte är på plats och vill vara med att utveckla, förbättra och påverka avdelningens arbete framåt. Som Business Controller är du agil, hands-on och affärsnära

Vi ser att du har en akademisk examen förslagsvis inom ekonomi, finans eller liknande. Du har många års erfarenhet av en liknande roll. Dina kunskaper i Excel är mycket mer än bra och du är van att hantera en stor mängd data i Excel. Du har god systemvana. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i affärsnära miljöer och arbetat med seniora ledningsgrupper. Du har förståelse av vad som driver PNL, investeringar och kunna se helheten i vad som behöver utvecklas.

Som person beskriver du dig som en doer, prestigelös och kommunikativ. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om Tobii AB

Tobii is a Swedish company founded in 2001. We are the global leader in eye tracking. Our vision is to create a world where all technology works in harmony with natural human behavior. Tobii operates through three business units: Tobii Dynavox, Tobii Pro and Tobii Tech. Tobii is headquartered in Sweden and is listed on Nasdaq Stockholm (TOBII). The group has about 1,000 employees.Tobii is the world leader in eye tracking – a computer vision and machine learning based technology that enables a computing device to tell exactly where a person is looking. With our innovative technology, researchers in a wide range of fields such as Psychology, Neuroscience, Marketing, Sports Performance, UX, Simulation, Manufacturing and Education, can understand human behavior and intention much better compared to traditional research methodologies. We are headquartered in Stockholm and cover the global market with sales offices in USA, Chile, China, Japan, Norway, UK, and South Korea.

Läs mer om Tobii AB https://www.tobii.com/sv/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tobii AB med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsultet Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb