Stockholm Rekrytering

Redovisningsekonom till ljust bolag i Hammarby Sjöstad

Är du en redovisningsekonom som söker nya utmaningar där du får jobba brett inom ekonomi? Vill du lära dig bokslut och rapportering? Här är chansen till ett spännande uppdrag i ett växande företag med höga ambitioner!

Som en global marknadsledare inom området för arkitektoniskt ljus erbjuder ERCO ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter. Innovativ produktutveckling för att skapa ett enastående ljus för alla applikationer gör ERCO till det självklara valet för ledande arkitekter och ljusdesigners. Ljus är mycket viktigt och gör det möjligt för oss att uppfatta och uppleva det vi ser. I detta sammanhang är ljus arkitekturens ”fjärde dimension”. Bolaget sitter i härliga lokaler i Hammarby Sjöstad. 
 
Om rollen 
I denna roll är du Ekonomichefens högra hand och samarbetspartner. Du förväntas jobba proaktivt med de ekonomiska flödena såsom kund- och leverantörsreskontra, utbetalningar, löpande bokföring, kredithantering, kundupplägg och registervård, påminnelsehantering, avstämningar inkl. momsavstämningar, rapportering av arbetsgivardeklarationer och moms i Sverige, Norge, Finland och Danmark, periodiseringar, anläggningsregister och utläggsredovisning. Du är också kontaktperson för löneoutsourcing. För rätt person finns möjlighet till kompetensutveckling inom bokslut och rapportering.

Vem är du? 
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har systemintresse och goda kunskaper i Excel. Utöver dina meriter värdesätter vi egenskaper som prestigelöshet, självständighet och engagemang. Du arbetar bra med andra människor och är en god kommunikatör som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i SAP.

Om ERCO  
ERCO är specialister på ljusteknisk hård- och mjukvara inom arkitektonisk belysning. ERCO omsätter ca 150 MEUR globalt varav ca 75% kommer från exportmarknaden där 11 säljorganisationer är verksamma runt om i hela världen. ERCO Norden är en av dessa och ansvarar för den nordiska marknaden inklusive Estland. ERCO Norden omsätter ca 12 MEUR. 

För mer info om ERCO, gå in på www.erco.com

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy, en del av Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV på eqonomy.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@wise.se) eller Andreas Larsson (andreas.larsson@wise.se)

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Personalrabatt

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb