Stockholm Konsultuppdrag

Junior Financial Controller

Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningsassistent eller motsvarande? Är du intresserad av en affärsnära och bred roll i vilken du har många kontaktytor i ett globalt nätverk? Vill du få erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Om rollen
Till en av våra kunder i Stockholm city söker vi dig som vill arbeta nära verksamheten och mångsidigt med ekonomi och administration i rollen som Junior Financial Controller. Vår kund är en ledande rådgivare inom strategisk kommunikation.

Inledningsvis blir du anställd av oss på EQonomy och uthyrd som konsult i 6 månader under provanställningen. Efter provanställning finns möjlighet att erbjudas anställning hos vår kund som ser långsiktigt på rollen. Uppdragets start är före eller efter sommaren.

Du blir del av en mindre ekonomiavdelning och står för en viktig funktion lokalt samt har en nära relation till Shared Service Center i Polen samt det globala ekonomiteamet. Du kommer arbeta med utläggshantering, administration relaterat till inköp och leverantörsfakturor, tidrapportering, fakturering, kontoavstämningar samt med projektredovisning. Du kommer att vara behjälplig vid bokslut och rapportering samt stötta dina kollegor på ekonomiavdelningen i olika löpande frågor.

Om dig
För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet inom reskontra eller redovisning. Vi tror också att du brinner för att arbeta administrativt, att du är skicklig i Excel och snabbt tar till dig nya arbetssätt, rutiner och system. Som person tror vi att du är utåtriktad, har förmågan att knyta kontakter och är professionell i ditt bemötande samt tycker om att arbeta i ett högt tempo. Likaså är du initiativtagande och kan självständigt söka upp den information du behöver. Du är en god kommunikatör och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!
Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar iren.sayar@wise.se eller Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb