Regionchef till HomeMaid i Linköping

Linköping Rekrytering

Längtar du efter en fartfylld arbetsmiljö och brinner för att skapa och bevara goda relationer? Trivs du med att vara en ledare som motiverar och får med personalen i arbetet? Har du förmågan att lösa problem och jobba serviceinriktat mot kunder? Då hoppas vi att du vill bli vår nästa regionchef för Östergötland!

Sök rollen Senast 18 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Kollektivavtal

HomeMaid grundades 1997 och vi är idag ett av Sveriges största företag inom hemservicebranschen och har gått från ett till arton lokalkontor med ca 1000 anställda. Vi har en stark lokal förankring och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service. Vi är kollektivanslutna och lägger stort värde i att få våra medarbetare att trivas. Nu söker vi en engagerad regionchef som vill vara med och fortsätta utveckla vår affär och våra medarbetare i Östergötland till nya höjder! Du utgår från regionens kontor i Linköping. 

Rollen

Som Regionchef för HomeMaid i Östergötland är du ytterst ansvarig för att driva en lönsam region samtidigt som du skapar stark tillväxt. Du arbetar med våra kunder i fokus och har resultatansvar för din region. En viktig del i ditt arbete är att leda och motivera ditt team som utgörs av tre områdesansvariga, en områdesassistent, och en kundtjänst. De områdesansvariga ansvarar i sin tur för varsin personalgrupp, och där har du en viktig roll i att stötta och stärka dem i sina roller genom ett coachande ledarskap.

Du utformar målsättningar för din region och utifrån dessa ser du till att det finns fungerande rutiner och processer som driver den löpande verksamheten framåt. Du utvecklar kund- och nätverksrelationer samt hanterar eventuella kundärenden eller personalfrågor där dina områdesansvariga behöver stöttning. Du kommer dessutom få möjlighet att medverka aktivt i utvecklingsprojekt och bidra med förslag på förbättringar för verksamheten i stort.

Din bakgrund

Vi söker en chef som tidigare visat prov på ett positivt och framgångsrikt ledarskap. Engagemang och entusiasm är de ord som allra bäst beskriver dig. Du tycker att det är riktigt kul att jobba med människor, finner din drivkraft hos kunden, att skaffa fler kunder och har god förståelse för affären. Du tycker om att driva in affärer!

Vi ser gärna att du haft en befattning med resultatansvar inom servicebranschen, du kan t.ex. ha arbetat inom hotell, restaurang eller varför inte bemanningsbranschen. Som person bör du vara prestigelös och jordnära och uppskattar precis som vi den fantastiska mångfald som finns i vår organisation. 

Vad vi erbjuder

Vår ambition är att växa starkt i Östergötland och vi erbjuder dig en möjlighet att driva och växa regionen. Du har stora möjligheter att vara med och påverka och genomdriva förbättringar även på nationell nivå. Vi är stolta över vår kultur och våra värderingar. På HomeMaid är ingenting omöjligt, vi trollar med knäna och fixar det mesta. Välkommen till oss!

Övrig information om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Sök rollen Senast 18 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 18 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök