Stockholm Konsultuppdrag

Interim Business Controller

Är du Business Controller? Intresserad av ett spännande uppdrag på ca 6 månader? Vill du arbeta affärsnära? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Om tjänsten

Till en av våra kunder i Solna söker vi nu två Business Controllers som är intresserad av konsultuppdrag med start omgående (eller i augusti) – ca 6 månader. Du kommer tillhöra en central Business Controllinggrupp där dina arbetsuppgifter spänner från bokslut till att ta fram affärsmässiga kalkyler för tex investeringar. Dina rapporteringsvägar är till affärsområdet som du tillhör samt till Ekonomichef för Sverige.

Exempel på ansvarsområden

  • Bokslut, budget och prognos för affärsområdet
  • Skapa och presentera tillförlitliga ekonomiska analyser, rapporter och prognoser
  • Följa upp verksamhetens kostnader och nyckeltal samt föreslå åtgärder till förbättring
  • Göra avvikelseanalyser mellan budget och utfall och/eller anbud och utfall
  • Driver affärsmässiga kalkyler för investeringar, affärer och andra lokala initiativ

Vem söker vi?
Vi söker dig som har akademisk utbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande och som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom Controlling. Vi ser att du har erfarenhet av både redovisning och ekonomisk styrning samt mycket goda kunskaper i Excel. Vidare har du arbetat i rapporteringsverktyg samt meriterande med erfarenhet av att jobba med Agresso eller annat större affärssystem

Du är van att arbeta självständigt och proaktiv – är noggrann, strukturerad, uthållig och har lätt för att bygga relationer och hantera många kontaktytor.

Och vilka är vi då?

EQonomy/Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi hyr ut egna konsulter och har kontrakterade interimkonsulter. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är GIG-managers – Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se och Andreas Larsson andreas.larsson@wise.se

Om du går vidare i processen kommer du få genomföra ett problemlösningstest. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Förmåner

  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb