Lönekonsulter till Aspia i Malmö

Skåne Konsultuppdrag

Tycker du om att ge kvalitativ service och vill arbeta i ett teamorienterat klimat? Se hit!

Sök rollen Senast 30 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

”Aspia erbjuder tjänster inom redovisning, lönehantering och affärsrådgivning. Aspia är din nyetablerade, marknadsledande partner för redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster.” Läs mer om företaget https://www.aspia.se/

Ditt uppdrag
Till Aspia i Malmö söker vi nu lönekonsulter. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals, 100 %, med start snarast möjligt och 6-8 månader framåt, med möjlighet till anställning på företaget för rätt person. Som lönekonsult hos Aspia kommer du hantera från 200 löner upp till 1000 löner, beroende på kund och uppdrag och ge kvalitetsmässig service gentemot Aspias kunder. Tjänsten är med placering i Malmö i deras fräscha lokaler nära Malmö Centralstation. Hos Aspia arbetar man i grupper där arbetsuppgifter fördelas inom teamet. Teamet består av 35 konsulter vilka arbetar specialiserat mot sin respektive kundgrupp; nordiska löner, svenska löner, blandade löner samt nya kunder. Lönesystemen som används är främst Agda.

Din bakgrund
Vi söker efter dig som självständigt arbetat med hela löneprocessen i minst 3 år, vi ser gärna att du har arbetat med ett stort antal löner samt har god systemvana i Agda. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att arbeta utifrån uppsatta deadlines och tidsplaner. Du bör ha ett strukturerat arbetssätt då det många gånger är mycket att göra och mycket att hålla koll på. Som person ser vi att du är serviceminded och gillar problemlösning. Du är vidare driven i ditt arbete och vill utvecklas och ta ansvar. Du bör även vara teamorienterad och inte rädd för att ta och erbjuda hjälp. 

När du blir en av oss 
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se, 076 000 18 83) samt konsultchef Patrik Gustavsson (Patrik.Gustavsson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 30 december, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Aspia AB

Anna Lindhs Plats 4, Malmö

Kontakta mig för mer information

Jannice Larsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök