Lönespecialist till spännande bolag i Sollentuna

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta på ett bolag som gör skillnad? Se hit!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till bolag verksamt inom återvinningsbranschen söker vi nu en lönespecialist. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start snarast möjligt till fram till september. Efter avslutat uppdrag finns eventuellt möjlighet till förlängning eller anställning direkt hos kunden. Du kommer sitta på kundens huvudkontor i Sollentuna.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i ett team bestående av dig och två kollegor och hantera hela löneprocessen från ax till limpa. Totalt hanterar löneteamet ca 1600 löner i lönesystemet Flex. I rollen kommer du bland annat ansvara för:

·       Löpande lönehantering och administration

·       Rapportering till myndigheter, försäkringskassan, Alecta m.fl.

·       Information och utbildning till anställda och chefer i lönerelaterade frågor

·       Administration av reseräkningar, personalarkiv och tidredovisningssystemet

·       Avstämning av lönerelaterade konton

·       Kvalitetssäkring av inkommande löneunderlag

·       Delaktig i årliga rutiner så som semesteromställning och kontrolluppgifter

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från lönehantering i företag med både arbetare och tjänstemän. Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet och gärna en Löneutbildning. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet.

För att trivas och passa in i den här rollen ser vi att du är analytisk, noggrann och har systemintresse. Du tycker om att lösa problem och kommunicera med chefer och medarbetare i organisationen. Du har ett strukturerat arbetssätt och besitter god initiativförmåga och drivkraft. Du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut men trivs även med att samarbeta med andra.

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernström@wise.se) samt konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

johan fernström

Johan Fernström

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök