Löneadministratör på deltid

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en erfaren och kvalitetsmedveten löneadministratör som är nyfiken på nya utmaningar till hösten? Vill du dessutom arbeta mellan 50-75%? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i centrala Stockholm!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker nu en löneadministratör till konsultuppdrag via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på 50-75% beroende på din tillgänglighet, med önskad start 1 september 2019 och sex månader framåt. För rätt person finns goda chanser till förlängning av uppdraget eller anställning direkt hos kunden.

Ditt uppdrag

I rollen ansvarar du för ca 200 tjänstemannalöner per månad tillsammans med en annan löneadministratör, och säkerställer att löneprocessen håller en kvalitativ nivå från anställning till avslut. Rollen innefattar tolkning av regelverk, semesterberäkning, pensioner, sjukskrivningar, rapportering samt hantering av utlägg. Rollen innebär också administration kring företagsbilar. Tillsammans med HR-avdelningen kommer du även supportera företagets anställda kring HR- och lönerelaterade frågor.

Du hör till ekonomiteamet på åtta personer men arbetar i första hand tillsammans med en annan löneadministratör, som du även delar rum med på företagets kontor i centrala Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministrativt arbete, där du arbetat med hela lönekedjan från ax till limpa och känner dig trygg i din yrkesroll. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används i dagligt arbete. Lönerna administreras i Hogia lön plus varpå det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från det systemet, eller motsvarande som t.ex. Agda eller Kontek.

Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och har en positiv inställning. Du trivs bra med självständigt arbete men är samtidigt en teamplayer som med lätthet samarbetar med andra. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med både anställda och kollegor söker vi dig som är social, kommunikativ och serviceminded. Vidare är du noggrann, ansvarstagande och har en god förmåga att själv strukturera upp ditt arbete.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Marie Fedeli

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök