HR-administratör med inriktning lön, avtal och comp&ben

Göteborg Konsultuppdrag

Har du erfarenhet av lön och vill utvecklas inom och ta dig an nya utmaningar inom HR? Gillar du att vara med att utveckla processer och rutiner och är nyfiken på att arbeta med Employer Branding och Rekrytering? Här har du chansen att bli en del av ett härligt HR-team hos St1.

Sök rollen Senast 1 juli, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi en HR-administratör till St1 på ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på heltid, med start så snart som möjligt och 7 månader framåt. Efter avslutat uppdrag finns eventuell möjlighet till anställning direkt hos kund.

Ditt uppdrag
Som HR-administratör med inriktning lön, avtal & comp&ben på St1 kommer du att ingå i HR-teamet som består av 3 personer. Du kommer att driva och äga processer inom exempelvis pensioner, försäkring och tillägg. En del av ditt arbete kommer också vara HR-relaterade uppgifter så som ex att se över bolagets personalhandbok, employer branding och rekryteringsarbete för att nämna några delar.

St1 består av ca 220 anställda, vara 60% kollektivanställda. Lönen är idag delvis outsourcad och resten sköts på plats hos St1. Koncernen befinner sig på en spännande utvecklingsresa, där de arbetar mycket med värdegrund, kultur och deras främsta tillgång – personalen! De vill nu se över sin lönehantering samt sitt sätt att hantera pensioner med mera, och du kommer ha en betydande roll i detta arbete.

Det finns möjligheter att utvecklas inom flera områden såsom Rekrytering och Employer Branding. St1 strävar efter att HR-teamet ska komplettera varandra men även kunna stötta upp varandra inom olika områden.

Om St1
St1 fokuserar på drivmedel, raffinering av olja och lösningar för förnybar energi som avfallsbaserade avancerad etanolbränslen och vindkraft. Totalt har St1-gruppen ca 1300 St1 och Shellstationer i Sverige, Finland och Norge. I Göteborg sitter de i rymliga kontor med mycket ytor. Huset har en matsal som serverar 2 luncher/dag och ett välutrustat gym. På området finns även en tennishall som även används för badminton och innebandy. Området har en utomhuspool som är uppvärmd året runt och en engagerad aktivitetsklubb som anordnar resor, AW, middagar med mera.

Du som söker
Har några års erfarenhet av att arbeta med lön och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har god kompetens inom löneområdet och erfarenhet att tolka och arbeta med olika kollektivavtal. Eftergymnasial utbildning inom lön är meriterande, likaså om du har erfarenhet ett par olika lönesystem samt har arbetat med pension.

ST1 har ftyra avtal att tolka och förhålla sig till varav en förutsättning för att lyckas i rollen är att man har med sig erfarenhet av ett par olika kollektivavtal. En annan förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du är intresserad, nyfiken och orädd för att hitta sätt att effektivisera arbetet eftersom du kommer vara med i arbetet att se över och utveckla processer och rutiner. Du trivs i en roll där du självständigt får söka information och sköta dokumentation och ibland även vara den som uppfinner något nytt.

Samtidigt som du ska trivas i en administrativ roll så är det minst lika viktigt att du trivs i en exponerad roll. Ena dagen sitter du nere i processen med full mundering och samtalar med drifttekniker och nästa dag har du ett gäng besökare på kontoret som har frågor av olika karaktär. Om du som person trivs i en miljö som är prestigelös och har lätt till skratt så är det ett extra plus för det är så dina närmaste kollegor på uppdraget är. Du kommer att komma till en arbetsplats där en positiv anda och energi ses som en självklarhet då ST1s ambition är att skapa en ännu bättre och härligare arbetsplats.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Läs mer om hur det är att vara konsult via oss genom att klicka här.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 1 juli, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger St1 Sverige AB

Bensinvägen 10, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Ellinor-Dahlqvist

Ellinor Dahlqvist

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök