Täby Rekrytering

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Som senior Redovisningsspecialist på Tobii AB blir du en del av Finance/Accounting-teamet som idag består av åtta kollegor och du rapporterar till Director of Accounting/Head of Accounting. Att arbeta på Tobii AB innebär att arbeta i en föränderlig och snabbrörlig miljö. Rollen innebär en stor möjlighet för dig som vill vara med och förbättra, utveckla, bygga ett bolag i världsklass!

Du kommer i rollen att arbeta med redovisning som specialist och i projektform där du kommer äga,  och säkerställa och utveckla  olika olika ansvarsområden samt projekt som redan är i gång eller kommer startas upp. Kontaktytorna är många och spänner över hela värdekedjan.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  •      Ägandeskap för bolagets incitamentsprogram inom redovisning, uppföljning och genomförande gentemot såväl bolaget som de anställda och kapitalmarknaden
  • Ansvara för transfer pricing
  • Intern kontroll och uppföljning
  • Analys, planering och projektledning för implantering av nya redovisningsregler eller föreskrifter
  • Arbeta med olika redovisningsprojekt
  • Back-up för redovisningsteamet

Vem är du?

Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi. Du har många års erfarenhet av redovisning i ett större bolag och har grundläggande till goda kunskaper i IFRS-regelverket. Dina färdigheter i Excel och är bra och du har stor systemvana. Har du arbetat i projektform tidigare ser vi det som en stor merit.

För att trivas i rollen på Tobii är det viktigt att du gillar förändring, är nyfiken och har stark affärsförståelse. Du drivs av att arbeta mot mål och tycker om utmaningar. Vi söker dig som är ansvarsfull, har hög integritet och kan arbeta självständigt. Du är en god kommunikatör och har god förmåga att skapa relationer och har en positiv syn på förändringar. Du är planerad och strukturerad. Du behöver också vara flytande i svenska och engelska i denna roll.

Om Tobii AB

Tobii is a Swedish company founded in 2001. We are the global leader in eye tracking. Our vision is to create a world where all technology works in harmony with natural human behavior. Tobii operates through three business units: Tobii Dynavox, Tobii Pro and Tobii Tech. Tobii is headquartered in Sweden and is listed on Nasdaq Stockholm (TOBII). The group has about 1,000 employees. Tobii is the world leader in eye tracking – a computer vision and machine learning based technology that enables a computing device to tell exactly where a person is looking. With our innovative technology, researchers in a wide range of fields such as Psychology, Neuroscience, Marketing, Sports Performance, UX, Simulation, Manufacturing and Education, can understand human behavior and intention much better compared to traditional research methodologies. We are headquartered in Stockholm and cover the global market with sales offices in USA, Chile, China, Japan, Norway, UK, and South Korea.

Läs mer om Tobii AB https://www.tobii.com/sv/

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Tobii AB med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

OBS! Urvalsprocessen kommer pausas under sommaren men du är välkommen med din ansökan under hela perioden. Vi startar upp rekryteringsprocessen igen from v. 33.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb