Kvalificerad löneadministratör

Göteborg Konsultuppdrag

Är du en ambitiös och utvecklingsorienterad löneadministratör som är redo för en ny och spännande roll, då kan detta vara en möjlighet för dig!

Sök rollen Senast 25 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Veidekke Entreprenad AB söker vi på Wise Professionals nu en kvalificerad löneadministratör som kommer att sitta på Veidekkes kontor i Göteborg. Du kommer att vara konsult genom Wise Professionals de första 7 månaderna för att sedan gå över i en direktanställning hos Veidekke.

Om tjänsten
Veidekke har gjort flertalet förvärv under de senaste åren och antalet medarbetare ökar. Löneavdelningen i Göteborg behöver därför stärkas upp med en kvalificerad löneadministratör. Är du en ambitiös och utvecklingsorienterad löneadministratör som är redo för en ny och spännande roll, då kan detta vara en möjlighet för dig!

Vill du läsa mer om Veidekke kan du klicka här.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett löneteam som leds av en lönechef. Funktionen ingår inom HR och ansvarar för lönehanteringen för ca 1 700 medarbetare inom Veidekke. Lönearbetet görs i Agda PS.

Som löneadministratör kommer du att arbeta brett inom hela löneområdet och med hela löneprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att tolka kollektivavtal, hantera avvikelser, pensioner och försäkringar, statistik, kontrolluppgifter, utlägg och reseräkningar samt framtagande av arbetsgivarintyg. Du kommer även vara med vid introduktioner av nyanställda och utbilda inom löneområdet. Du kommer att ha daglig kontakt med medarbetare och chefer ute i organisationen.

Du som söker
har eftergymnasial utbildning inom löneområdet och har troligen arbetat i minst sju till tio år med bred löneadministration. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god vana av att arbeta i lönesystem, företrädesvis Agda PS. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen, annars ser vi gärna att du har erfarenhet av mer komplexa kollektivavtal.

En viktig del av rollen är att utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt. Det finns en hel del manuella handpåläggningar idag, så är du en löneadministratör som brinner för att effektivisera och förbättra samt har ett systemperspektiv, kommer du att kunna driva många utvecklingsprojekt i denna roll som Löneadministratör.

För att lyckas i rollen som löneadministratör på Veidekke har du förmågan att se helheter och samband. Du är en initiativtagare som även ser till att saker och ting görs. Du är självständig i din roll som löneadministratör samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga med såväl ditt team som övrig organisation.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vill du vill veta mer om hur det är att vara anställd som konsult hos oss? – klicka här!

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Veidekke Entreprenad AB

Falkenbergsgatan 3, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Ellinor-Dahlqvist

Ellinor Dahlqvist

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök