Solna Rekrytering

Redovisningsekonom till JM AB

Nu söker vi en Redovisningsekonom till JM Bostad med placering på kontoret i Solna. Här kommer du till en öppen organisation med gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Affärsenhet JM Bostad Stockholm är uppdelat i fyra regioner. Du kommer att h rapportera till affärsenhetscontroller och du kommer att ta ett helhetsansvar för den ekonomiska hanteringen av ett antal av JMs dotterbolag. Du har ett nära samarbete med regionerna samt JMs Ekonomi- och Finansavdelning. Det är ett självständigt arbete med flera kontaktytor, framförallt internt, men också externt. I rollen kommer du att ha mycket kontakter med koncernledningen och chefer på olika nivåer, samt ha ett samordnande ansvar gentemot regioncontrollers i verksamheten. Du kommer vidare vara ett stöd vid transaktioner av dotterbolag.

Dina arbetsuppgifter i stora drag:

  • Löpande redovisning
  • Bokslut och bokslutsprocesser
  • Rapportering
  • Skatter och moms
  • Utvecklingsprojekt

Din Profil

Vi söker dig som arbetar med ekonomi idag, helst med inriktning mot redovisning samt att du har flera års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat på revisionsbyrå och har du skaffat dig relevant branschkunskap är det ytterligare en fördel.

Som person är du noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du prestigelös och snabbt kan ändra kurs om så skulle behövas. Du är engagerad och har lätt för att ta till dig och överföra information/kunskap. Vi ser också att du har ett intresse för samhällsbyggnad och bostäder.

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. Välkommen att skriva din historia med oss! 

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar JM med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och du får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här). Välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Föräldralön
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb