HR Business Partner

Skåne

Vi letar efter dig, vår nya HR Business Partner, som tillsammans med oss vill stötta organisationen med HR-processer, ledarskap, medarbetarskap och kompetensförsörjning! LKF erbjuder en spännande arbetsplats med utrymme att utmanas och tänka långsiktigt. Tillsammans med övriga kollegor i HR-teamet och i samarbete med organisationen skapar du förutsättningar för att vidareutveckla arbetsglädje och dynamiska team med ett tydligt kundfokus. LKF är en attraktiv arbetsgivare som satsar på en inkluderande kultur och möjliggör utveckling för sina medarbetare.

Sök rollen Senast 24 augusti, 2019

Vi söker dig, med relevant utbildning eller erfarenhet, som arbetat ett antal år i en bred affärsinriktad HR roll, gärna i ett HR-team. Du har erfarenhet av chefsstöd samt att driva och utveckla HR-projekt. Vi lägger stor vikt vid att du tycker om att ta egna initiativ och proaktivt ansvar för att tillsammans med teamet genomföra beslutade åtgärder. Du är en senior generalist med erfarenhet av arbete kring ARUBA och förändringsarbete.

Vi befinner oss på en händelserik resa där vi vill att du ska vara med och påverka för att vi ska nå våra framtida mål. Vikten av kundvärde och affärsmässighet är naturligt för dig. Vi behöver en nyfiken, engagerad och självgående medarbetare som bidrar med visioner och kreativitet. Du är van att kommunicera med hela organisationen och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du delar våra värdeord: Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande då dessa genomsyrar hela verksamheten.

Du kommer bland mycket annat få möjlighet att:

  • Ansvara för kompetensförsörjning; ARUBA (Attraktion, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla)
  • Stärka befintliga kommunikationskanaler samt öka engagemang på intranät och sociala medier ur ett HR-perspektiv
  • Vara behjälplig i lönekartläggning och revision
  • Arbetsmiljö (SAM)
  • Stödja organisationens chefer och medarbetare
  • Administrera och facilitera våra utbildningar samt övrig förekommande HR-administration.

Vilka är vi?

Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och ett helägt kommunalt bolag. Vår vision är fler och bättre hem. Hemmet är en viktig del av människors vardag och bra bostäder gör också Lund mer attraktivt för människor och företag så att staden kan fortsätta att utvecklas där vi har en viktig roll.

Vårt uppdrag är att utveckla attraktiva hyresbostäder där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi nära 10 000 bostadslägenheter, vilket är cirka 40 procent av alla hyresrätter i kommunen. Detta innebär att ungefär 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar LKF AB med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se eller 076 0001864.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 25 augusti. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Sök rollen Senast 24 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

Malin Lamby Hägglöf

Malin Lamby Hägglöf

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök