Rekryterare till bolag inom redovisning, lön och rådgivning

Göteborg Konsultuppdrag

Vill du arbeta med kompetensbaserad rekrytering på ett marknadsledande företag inom redovisning, rådgivning och lön? Sök rollen som rekryterare idag!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till vår kund inom redovisning, rådgivning och lön, söker vi nu en rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med chans till förlängning. Önskad start så snart som möjligt. Du kommer sitta i trevliga lokaler i Göteborg.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en driven rekryterare som kommer att ansvara för rekrytering av tjänstemän. Du kommer att rekrytera inom flera av kundens tjänsteområden. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, ta kravprofil, utföra kompetensbaserande intervjuer, hålla i teståterkopplingar samt avslut.

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll som rekryterare. Du är en van användare av digitala kanaler som t ex LinkedIn och har erfarenhet av search. Har du arbetat med kapacitets- och personlighetstester och tidigare har arbetat i testverktyg från Assessio är det meriterande. Det är även ett plus om du tidigare har rekryterat ekonomer samt arbetat i större rekryteringsprojekt med volymrekryteringar.

Du är en person som brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social, trevlig och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten, vi sätter ett högt värde i att arbeta med kvalitet i vår process, samtidigt som vi behöver vara effektiva. Du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellinor-Dahlqvist

Ellinor Dahlqvist

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök