Stockholm Rekrytering

Content Specialist till Svevia

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Content Specialist med fokus att producera och skapa intressant, engagerande och konverterande innehåll till Svevia. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist på väg – med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Content Specialist

Svevia växer så det knakar och befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vi söker nu en person som är skicklig på att skapa content med digital spets och som vill vara med och utveckla Svevia. Den digitala kommunikationen är en grundpelare i vår kommunikation och din huvudsakliga uppgift är att bidra genom att producera relevant och engagerande innehåll i våra sociala kanaler. Du kommer att vara delaktig i att utveckla strategin för Svevias framtida digitala närvaro och förflyttningen mot ett än mer hållbart och inkluderande företag. Du kommer arbeta med varumärkesbyggande aktiviteter, marknadsföringskampanjer samt bidra till att bygga stolthet inom organisationen.    

Du arbetar tillsammans med nio andra specialister inom marknad och kommunikation och sitter på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att producera och skapa intressant, engagerande och konverterande innehåll – copy och bild – till webb och sociala medier. Utveckla contentstrategi och innehållsplan för att nå rätt målgrupp och öka konvertering
 • Ansvara för uppföljning och analys.
 • Skriva informativa och lättförståeliga texter för olika målgrupper
 • Vara rådgivare till verksamheten rörande frågor kring våra sociala medier
 • Omvärldsbevaka för att hänga med i det senaste inom digital marknadsföring
 • Projektleda interna projekt med fokus på kommunikation

Vem är du?

Du är van att hantera olika kommunikationskanaler och har ett kommunikativt tänk där du anpassar budskap och tonalitet efter målgrupp och syfte. Att skapa content och intervjua för storytelling har du erfarenhet av. Du arbetar datadrivet, skapar framgångsrika samarbeten och har förmågan att få med dig andra i dina idéer. Som Content Specialist hos Svevia får du delta i många intressanta utvecklingsprojekt tillsammans med olika delar av verksamheten, du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Vi söker dig som har:

 • Några års erfarenhet från liknande roll med fokus på att skriva och producera innehåll till digitala kanaler
 • Har arbetat i större organisationer ansvar för sociala mediakonton
 • Kan vid behov hantera enklare formgivning och har grundläggande kunskap i bildbehandling
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska
 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM

En del av något större

Vi är ett prestigelöst team med ambitionen att tillsammans skapa den bästa och mest effektiva kommunikationen. Vi strävar efter att hela tiden utveckla oss för att på nya och gamla sätt berätta om allt bra Svevia gör, om hur vi knyter ihop land och stad, om hur hållbarhet har blivit en självklar del av affären och om vår ambition om att vara den bästa arbetsplatsen, en inkluderande arbetsplats. Vi vilar i våra värderingar; engagemang, samarbete och ansvar. 

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Vi är snälla mot varandra och månar om att göra varandra framgångsrika. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Framgången skapar vi som ett lag. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Notera att det nu är lite sommarledighet som gäller för många av oss och vi kommer återta processen i mitten av augusti därav kan återkoppling dröja.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb