Malmö

Långt uppdrag som logistiker/planerare till stor kund i Centrala Malmö!

Just nu söker vi en erfaren planerare/logistiker till en av våra stora kunder i centrala Malmö.
Start så snart som möjligt och ca 4-6 månader med chans till förlängning/överrekrytering.

Uppdraget:
Vår kund sitter i centrala Malmö och behöver nu täcka upp för en föräldraledighet i teamet till deras planingsavdelning där du kommer sitta som spindeln i nätet för att optimera Inköp och Logistik ut till slutkund. Du är van vid att jobba med prognoser för produktionscyklar och för att aktivt jobba mot att optimera dessa.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att optimera varuflödet
  • Planera produktion och utleverans för att nå uppsatta mål såsom leveransprecision och kapitalbindning
  • Utarbeta prognoser löpande för produktion, inköp och försäljning
  • Säkra leveranser och optimera dessa
  • Van att ta kontakt med leverantörer för att säkerställa produktion

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har en högre utbildning inom ekonomi eller logistik. Du har generellt goda systemkunskaper, meriterande är om du kan M3 (Movex), eller har tidigare erfarenhet av att arbeta i planeringssystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa vår kund, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta konsultchef Johanna Treschow (johanna.treschow@wise.se) du har några frågor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb