Rekryteringsspecialister till Scania!

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta med Rekrytering i ett globalt och stort bolag? Varmt välkommen att söka tjänsten som Rekryteringsspecialist till Scania!

Sök rollen Senast 22 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi två drivna Rekryteringsspecialister till Scania för konsultuppdrag via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på ett år med eventuell möjlighet till ytterligare förlängning. Tjänsten är placerad i Södertälje och är på heltid.

Ditt uppdrag

I rollen som Rekryteringsspecialist tillhör du Scanias rekryteringscenter som är en del av den centrala HR-funktionen. Rekryteringscenter ansvarar för all rekrytering samt utveckling och optimering av rekryteringsprocessen samt dess metoder och verktyg. Idag består funktionen av 20 medarbetare som tillsammans täcker en mångfald av kompetenser och erfarenheter inom rekrytering och attraktion. Du kommer att rekrytera tjänstemän till alla Scanias verksamhetsområden och ha ett mycket tätt samarbete med rekryterande chefer. Rollen innebär att självständigt genomföra och ansvara för hela rekryteringsprocesser; från kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer, tester och referenstagning till presentation av kandidater. I rollen ingår även att ge råd till rekryterande chefer kring rekryteringsprocessen, verktyg och kanaler samt ett proaktivt arbete med relevanta kandidater.

Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Stöttning till chefer kring behovsanalys och kravprofil
  • Driva hela rekryteringsprocesser från start till mål
  • Arbeta med attraktion och säkerställa en god kandidatupplevelse
  • Bygga och vårda kandidatnätverk
  • Test av kandidater samt teståterkoppling i internt testverktyg

Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat som rekryterare och självständigt drivit processer internt eller som konsult. Du tycker om att projektleda ditt eget arbete och har en god social förmåga. Du kommer att tillhöra en stor organisation och för att trivas behöver du tycka om en föränderlig miljö.

Du är flexibel, lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Din förmåga att analysera, lyfta fram relevant information och att hantera många processer parallellt ser vi som viktiga i rollen. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande samt att du har stor ansvarskänsla och integritet. Du är kommunikativ på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Om Scania
Scania är ett globalt företag med verksamhet i ett stort antal länder världen över. Scania Sverige AB är generalagent för Scania i Sverige och ansvarar för försäljning och service av Scanias produkter på den svenska marknaden i ett väl utbyggt återförsäljarnät. Huvudkontoret är beläget i Södra Stockholm.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga och Caroline Dufva.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 22 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 22 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök