Rekrytering

Vi söker en ekonom till Kundreskontra

Just nu finns möjligheten att knipa rollen som Kundreskontra-ekonom till vår Ekonomiavdelning i Mölndal. En fantastisk möjlighet för dig som vill jobba i ett spännande bolag som producerar och säljer produkter som gör skillnad! Intresserad? Läs vidare och sök!

Som Kundreskontra-Ekonom hos oss på Dentsply Sirona kommer du att arbeta i en grupp med duktiga Controllers och Redovisningsekonomer som stöttar, peppar och utvecklar varandra. Tillsammans har ni ansvar för flera legala enheter inom Norden och ni rapporterar till Transaction Manager. Ni är placerade i Mölndal och i teamet arbetar ett tjugotal personer.

Vem är du?

Vi tror att du är en strukturerad lagspelare som har en hög grad av noggrannhet och ett öga för detaljer. Du är en god kommunikatör som värdesätter teamet, dina kollegor samt de relationer du har i jobbet, samtidigt som du har ett driv och kan arbeta självständigt. Du trivs i en händelserik miljö och har stark känsla för service. Du arbetar metodiskt och hanterar utmaningar och förändringar längs vägen. Vi tror att du har erfarenhet eller intresseras av att arbeta i en internationell miljö med god struktur samt att du gärna är med och driver utvecklingen på avdelningen framåt genom att bidra med olika förbättringsförslag.

Dina främsta arbetsuppgifter:

·      Hantering av kundreskontra

·      Påminnelsehantering

·      Kontaktperson vid inkassoärenden

·      Släppa spärrade kundordrar

·      Kontoavstämningar

·      Koncerninterna betalningar

·      Koncerninterna avstämningar för kundreskontra/levreskontra

·      Manuella betalningar

·      Ekonomirelaterade projekt

Din Bakgrund

Inför den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom ekonomi, med fördel i större bolag med stora flöden. Du har även en kandidatexamen eller motsvarande akademisk bakgrund inom ekonomi. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö med säte i Mölndal förutsätter det att du obehindrat kan tala och skriva på både svenska och engelska. Du har tidigare arbetat i ett eller flera av de större ekonomisystemen och har lätt för att navigera i dem, likaså har du goda kunskaper inom Microsoft Office, inklusive Excel. Har du arbetat i Movex samt/eller AX Dynamics är detta meriterande. Har du erfarenhet av att ha arbetat i projekt är detta också något som du kommer ha nytta av, dock inget krav.

Om oss

Dentsply Sirona är världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och -lösningar, och har under 130 år erbjudit innovationer och service till tandvårdssektorn och patienter över hela världen. Dentsply Sirona utvecklar, tillverkar och marknadsför ett heltäckande utbud av produkter och lösningar för dental hälsa, liksom andra medicintekniska förbrukningsartiklar och har en stark varumärkesportfölj i världsklass. Dentsply Sirona marknadsför innovativa, högkvalitativa och effektiva lösningar för avancerad patientvård som ger bättre och säkrare tandvård. Dentsply Sironas globala huvudkontor ligger i Charlotte, North Carolina, USA. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ under symbolen XRAY.

Vårt erbjudande

Som anställd på Dentsply Sirona får du inte bara ett tätt sammansvetsat team med högt i tak utan du får även förmåner i form av extra pensionsavsättning till din tjänstepension, anställningsbonus, extra semester samt ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom kan du ta del av företagets egna gym. Som anställd i Dentsply Sirona arbetar du i en organisation i framkant där vi gärna ser att du vill växa med oss internt och spetsa dina färdigheter i nya spännande roller på sikt.

Om processen

Jag som är ansvarig för denna rekrytering tillsammans med Dentsply heter Lisa Kayser. Kontakta mig gärna om du har frågor kring rollen: lisa.kayser@wise.se, 076-000 18 12. Inför denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att processen kan gå fort om rätt kandidat dyker upp. Av den anledningen rekommenderar vi att du inte väntar med din ansökan utan ta chansen att bli en del av oss redan idag!

Välkomna med Er ansökan.

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb