Beredare till Råda Plåt & Svets

Göteborg Rekrytering

Råda Plåt & Svets satsar nu på kraftig tillväxt och ska till år 2030 ha vuxit fem gånger sin befintliga omsättning. Vi söker nu en Beredare som skall omvandla våra kunders idéer och ritningar till färdiga underlag för vår produktion.

Sök rollen Senast 30 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Rollen som Beredare
I rollen som Beredare hos oss kommer du att ansvara för dina egna projekt och ha mycket kundkontakt. I rollen ingår att ta kundernas idéer och ritningar på mekaniska konstruktioner till färdiga beredningar och produktionsorders för vår produktion. Du kommer arbeta tätt ihop med kunderna för att säkerställa deras ritningar går att tillverka, upptäcka risker och bestämma vilka produktionsprocesser som skall användas i produktionen. Projektens storlek sträcker sig från mindre prototyper till större serier för serieproduktion och med en stor bredd av kunder vilket skapar variation och många olika utmaningar. Vi anser att en välgjord beredning skapar mindre problem och mindre svinn i produktionen och du kommer vara väldigt viktig i att både utveckla dina egna projekt och oss.

Dina erfarenheter och kompetenser som vi behöver
Vi är en liten grupp av beredare som arbetar väldigt brett. Detta ställer krav på dig att vara både prestigelös och kunna arbeta brett med olika uppgifter.

Vi tror att du tidigare har arbetat som beredare i en mekanisk verkstad eller i vart fall har erfarenhet av att arbeta i en mekanisk verkstad så att du har förståelse för de olika processtegen som vi använder oss utav.Om du saknar erfarenheten så är en utbildning inom beredning, mekanik och/eller konstruktion väldigt viktig. Om du tidigare har arbetat i Solid Works är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och analysförmåga hos dig som person. Om beredningarna blir bra och har tydliga instruktioner för produktionen blir projekten ofta lyckade. Detta innebär att du även behöver kunna förmedla information tydligt och kunna ta ett stort ansvar.

Vilka är vi?
Vi är ett renodlat legoföretag som tillverkar och konstruerar bearbetade metallprodukter som kan anpassas till små eller medelstora serier för industrin i Norden. År 2018 valdes Råda Plåt & Svets till årets företagare i Härryda kommun och vi vill uppfattas som en värdeskapande leverantör som alltid levererar hög kvalitet och leveransprecision. Vi växer fort och är i uppstarten av att bygga en helt ny produktionsanläggning. Råda Plåt & Svets strävar efter att vara en självklar partner redan tidigt i integrationen – inte bara en plåtfirma och vi har som ambition att alltid vara flexibla och nära våra kunder. Läs mer om oss på www.radaplat.se

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett fritt arbete och stor påverkansgrad med tydliga förväntningar och en klar vision. Vi gillar att arbeta agilt, är snabba och förändringsbenägna men vi har alltid produktionen i fokus. Vi kommer bygga nya lokaler som kommer vara aktivitetsbaserade och i din roll som beredare kommer du både kunna påverka mycket och få stort ansvar. Idag har vi en mycket modern maskinpark och två ISO-certifieringar. Vårt bolag växer med god lönsamhet och har stora planer på att växa även framåt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Johannes Hedlund (0760-001891, johannes.hedlund@wise.se), vid frågor om tjänsten, processen eller övrigt. Varmt välkommen med din ansökan senast 31: augusti 2019. Observera att vi arbetar löpande med processen och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sök rollen Senast 30 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Råda Plåt & Svets AB

Metallvägen 18, Mölnlycke

Kontakta mig för mer information

Johannes Hedlund

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök