Löneadministratör till ett av Nordens roligaste detaljhandelsföretag

Konsultuppdrag

För vår kunds räkning söker vi nu en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 4-6 månader med chans till förlängning. Förväntat startdatum är 1 september.

Sök rollen Senast 30 augusti, 2019

Ditt uppdrag

Som löneadministratör får du ett geografiskt område tilldelat dig där du ansvarar för lön och personaladministration för dina enheter. Du samarbetar också med den andra löneadministratören och har tillsammans med henne ett gemensamt ansvar för den totala lönehanteringen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är lönehantering vilket innebär hela kedjan från granskning av tidrapporter och beredning av lön till att skicka lönen samt diverse underlag till myndigheter samt andra avdelningar inom företaget. Tjänsten innebär även uppdatering av personalregister, intygsskrivning, framtagning av statistik, skriva anställningsavtal, försäkrings-, pensions- och övrig personaladministration. I arbetsuppgifterna ingår också att svara på frågor från medarbetare och chefer om lön och enklare HR-frågor samt intern support på schemaläggnings- och tidredovisningssystemet Quinyx.

På HR-avdelningen arbetar förutom denna tjänst också HR-chef, två HR-generalister samt ytterligare löneadministratörer. Det är ett glatt gäng som värderar att ha roligt tillsammans! Gruppen har en kultur där allas åsikter värderas och tas till vara. De tillämpar flextid och är öppna för att hitta flexibla lösningar för att kombinera arbete och familj/fritid.

Vi söker dig som har:

  • 1-2 års tidigare erfarenhet av lönearbete
  • Yrkesutbildning inom lön eller motsvarande kunskaper
  • Goda kunskaper i lagar inom löneområdet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift (all kommunikation med våra finska butiker sker på både svenska och engelska)

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Hogias produkter och/eller Quinyx
  • Erfarenhet av detaljhandelsavtalet
  • Erfarenhet av norsk och/eller finsk lönehantering
  • Kunskaper i finska språket i tal och skrift

För att trivas i rollen är du strukturerad och har en mycket god administrativ förmåga. Du drivs av att arbeta snabbt men noggrant och jobbar effektivt med bibehållen kvalité. Du är trygg i dig själv och ifrågasätter gärna invanda mönster eller arbetssätt för att hitta bästa möjliga lösningar. Att arbeta i en föränderlig miljö är något du trivs med, och du är van att hantera många ärenden av skild karaktär samtidigt.

Du kommer att ha daglig kontakt med våra anställda samt myndigheter varför du behöver vara serviceinriktad och förtroendeingivande. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, kan planera ditt arbete och ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Karlsson(johanna.karlsson@wise.se) och Mikaela Ahvenainen( mikaela.ahvenainen@wise.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sök rollen Senast 30 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

johanna-karlsson

Johanna Karlsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök