Stockholm Rekrytering

Digital Kommunikatör till Securitas AB

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Digital Kommunikatör att ta en operativ och delvis strategisk roll i att stärka vår digitala närvaro. Välkommen med din ansökan 🙂

Om uppdraget

I rollen som digital kommunikatör driver du tillsammans med kollegorna på kommunikationsavdelningen Securitas olika digitala kanaler. Du agerar som en relationskommunikatör i att identifiera berättelser och skapa engagerande innehåll som stärker varumärket med fokus på Securitas befintliga kunder. Du kommer också att löpande publicera innehåll i våra olika sociala kanaler; LinkedIn, Facebook, med flera och vid behov ha kontakt med byråer. I teamet ingår 6 personer och du rapporterar till Marknadskommunikationschef och sitter på Kungsholmen i Stockholm där du har möjlighet att också arbeta hemifrån vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara delaktig i att bygga strategier för digital kommunikation samt driva operativa insatser
  • Mäta och följa upp effekten av publicerat innehåll
  • Följa upp, utvärdera och utveckla närvaron och innehållet i kanalerna
  • Ansvara för innehållsstrategin för sociala medier
  • Arbeta med digitala kampanjer rörande Employer Branding, rekrytering och ökad varumärkeskännedom

Om dig

Du har ett kommersiellt tänk i att driva affär och har här också möjlighet att vara med att forma din roll. Du har troligtvis en akademisk utbildning inom kommunikation eller annat närliggande område. Du är en skicklig kommunikatör och van skribent. Du vet hur du paketerar och anpassar budskap och innehåll efter målgrupp. Du har erfarenhet av att arbeta med webbpubliceringsverktyg och analysera utfall av digitala insatser. Vi ser gärna att du kan hantera verktyg såsom Apsis eller liknande emailverktyg. Även Storykit, Photoshop eller liknande verktyg kan användas vid behov så den kreativa delen av rollen är något du även lockas av. Kanske har du en liknande roll idag eller arbetar som marknadskoordinator och vill ta ett nästa steg.

Då marknadsavdelningen är en slimmad avdelning i en bred och omfattande organisation är det viktigt att du har en bred repertoar, kan arbeta flexibelt och tycker det är lika roligt med planerade kommunikationsinsatser som att lösa arbetsuppgifter utan eller med kortare framförhållning. Vi tror att du är prestigelös i ditt arbetssätt och vill leverera genom hela ledet från idé till slutresultat även om vägen dit kan vara snårig.

Om oss

Securitas är ett svenskt säkerhetsföretag med verksamhet i 47 länder världen över. Vi är branschledande och erbjuder helhetslösningar inom säkerhet. Den svenska verksamheten har ca. 10 000 medarbetare och arbetar rikstäckande med säkerhetsfrågor från Kiruna i norr till Ystad i söder. Inför anställning tillämpas en bakgrundskontroll.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb