Stockholm Rekrytering

Junior Redovisningsekonom till STRÖMMA Turism & Sjöfart AB

Vi söker en junior Redovisningsekonom som vill arbeta i en bred roll där du kommer att ges möjlighet till utveckling.

Vi är nu på jakt efter att rekrytera en ny kollega till vår ekonomiavdelning som består av fem härliga och hjälpsamma kollegor där vi tillsammans hanterar koncernens åtta svenska bolag från reskontra till årsbokslut. Tjänsten är på heltid och du rapporterar direkt till ekonomichefen. Vi hoppas kunna tillsätta rollen så snart vi hittar rätt person. Vi sitter i trevliga lokaler på Skeppsholmen.

Arbetsuppgifterna innefattar:

·      Leverantörsreskontra

·      Kundreskontra

·      Löpande bokföring

·      Kassahantering

·      Momsredovisning

·      Inkomstdeklaration

·      Månadsbokslut

·      Avstämningar

·      Årsredovisning

Din profil

Vi söker dig som är på väg att bygga din ekonomikarriär. Du kan ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller så är du gymnasieekonom och har arbetat som exempelvis ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Du är sugen på att ta nästa steg i karriären mot en bredare roll inom redovisning. Du tycker om att arbeta med siffror och ser detta som en fin möjlighet till fortsatt utveckling där du ges möjlighet att knyta ihop säcken. 

Vi tror också att du besitter en god förmåga att arbeta administrativt, att du är skicklig i Excel och snabbt tar till dig nya arbetssätt och rutiner samt att du har en övergripande systemförståelse. Som person tror vi att du är utåtriktad, har förmågan att knyta kontakter och är professionell i ditt bemötande samt tycker om att arbeta i stundtals högt tempo. Likaså är du initiativtagande och kan självständigt söka upp den information du behöver. Du är en god kommunikatör och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om Strömma

STRÖMMA Turism & Sjöfart är ett av Sveriges största upplevelseföretag med verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Visby. Vi har även verksamhet i Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Nederländerna och finns bland annat på destinationerna Köpenhamn, Helsingfors, Stavanger, Bergen, Oslo, Amsterdam och Berlin. Vårt fokus är inriktat på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag. Vår vision är att leverera upplevelser i världsklass med målet att ge varje enskild gäst minnen för livet. Vi erbjuder upplevelser inom bland annat båt- och bussightseeing, matkryssningar, utflykter och konferenser. Läs mer om företaget på www.stromma.se.

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar STRÖMMA Turism & Sjöfart AB med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV och får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Iren Sayar på iren.sayar@eqonomy.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här).

Vi hoppas att du vill bli en av oss. Hjärtligt välkommen att söka!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb