Stockholm Rekrytering

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Om rollen

Som projektledare på Granath Hälsa kommer du bistå kunder inom hälso- och läkemedelsbranschen med strategisk rådgivning, planering och genomförande av olika projekt. Du förstår och möter kundernas behov på ett kunnigt och lyhört sätt, och ser möjligheter till ständig förbättring. Tillsammans med ditt team, hanterar du flera projekt löpande och säkerställer leverans i tid och med kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Förbereda, planera och genomföra kundprojekt inom kreativ marknadsföring och PR

·      Agera produktägare internt och som kundens ställföreträdare i projektgruppen.

·      Leda team av kollegor med olika kompetenser och ansvarsområden

·      Följa upp mot projektbudget och rapportera status till kund löpande

·      Proaktivt se och föreslå nya möjligheter och aktiviteter för våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning inom marknadsföring och/eller PR. Du är van vid att översätta kundens affärsmål till strategi och konkreta projekt, och att målgruppsanpassa information för olika kanaler. Du håller dig ajour med trender och utveckling inom marknadskommunikation, särskilt det digitala.

Vi tror att du har:

·      Flerårig erfarenhet av projektledning och/eller arbete som konsult

·      Erfarenhet av att leda stora projekt med både strategiskt och operativt ansvar

·      Erfarenhet av att prioritera mellan resurser, omfattning och tid

·      Mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Andra nordiska språk är meriterande.

För att lyckas i rollen är du självgående och har god vana vid att driva flera projekt parallellt. Du gillar att bygga relationer. Samarbetsförmåga är viktigt då du i rollen har många externa och interna kontakter.

Som person är du ansvarsfull och produktiv, med ett genuint intresse för samhällsfrågor – särskilt för forskning och utveckling inom hälso- och läkemedelsbranschen.

Om oss

Granath Hälsa är en kommunikationsbyrå inom hälsa och läkemedel. Vi tror att kreativitet avgörande. Att förstå branschen och målgruppen likaså. Vi fokuserar helt på hälsokommunikation och läkemedelsreklam. Inspiration får vi av våra kunder, samhället omkring oss och hos vår internationella samarbetspartner Havas. På Granath Hälsa jobbar prisbelönta kreatörer och IMA-certifierade projekt- och produktionsledare med erfarenheter från vården och läkemedelsindustrin. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder kommunikationslösningar med både informativt djup och kreativ höjd.

Vi tar oss an uppdrag inom RX, OTC och medtech och efter 15 år i branschen så har vi arbetat med ett stort antal sjukdomsområden. Och det både i Sverige och våra grannländer. Det har gett oss stor vana av att kommunicera med profession, patienter och deras närstående.

Vårt erbjudande sträcker sig från adaptation av internationella koncept inklusive framtagning av tryckt och digitalt marknadsföringsmaterial till produktion av webbplattformar och film & rörligt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb