Göteborg Konsultuppdrag

Redovisningsekonom till Keller Grundläggning

Vill du arbeta i ett företag med internationell anknytning, med mycket hjärta och med den där familjära känslan? Vi söker just nu flera stjärnor till vår kund, Keller Grundläggning. Är du redovisningsekonom och söker efter nya utmaningar i Göteborgsområdet? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu efter en Redovisningsekonom till Keller Grundläggning att stärka upp teamet inför en fortsatt expansionsresa. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals som är tänkt att starta så snart som möjligt och inledningsvis är uppdragslängden 6-8 månader på heltid. För rätt person finns en god chans till anställning hos kunden efter avslutad konsultperiod. Keller Grundläggning har sitt kontor i Lindome i närheten av Ikea.  

Ditt uppdrag:  

I rollen som redovisningsekonom är dina främsta arbetsuppgifter projektredovisning, löpande bokföring och bokslutsarbete. Utöver svensk redovisning kommer du även att arbeta med bolagets redovisning i Norge. Du kommer att ingå i ett härligt team om fyra personer med mycket kompetens och samarbete. Din arbetsplats kommer präglas av en dynamisk tillvaro och en positiv anda. Du kommer att arbeta i iScala och Visma bokslut samt Visma Skatt. Utöver det används Excel i stor omfattning.  

Nedan är de främsta arbetsuppgifterna i punktform:  

 • Redovisning av inbetalningar och utbetalningar i företaget och diverse andra ekonomiska transaktioner som rör företaget eller dess verksamhet 
 • Löpande bokföring 
 • Intrastat, arbetsgivaravgifter, skatter och momsredovisning 
 • Projektredovisning 
 • Bokslutsarbete 
 • Analysering av resultatet av bokslutet 
 • Ta fram bokslutsrapport till företagsledningen 
 • Omfattande årsbokslut  

Din bakgrund 

För att axla rollen som redovisningsekonom på Keller ser vi att du har en ekonomiutbildning i grunden samt att du har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomiarbete innefattande löpande bokföring och bokslut. Vi ser allra helst att du har erfarenhet av att ha arbetat med projektredovisning och gärna i en internationell miljö, med fördel norska bolag. 

Du har tidigare arbetat i ett flertal affärssystem och här är det meriterande om du har arbetat i iScala och Visma SPCS.  

I denna roll kommer du att kommunicera främst på svenska men även på engelska då det är ett internationellt bolag, varför du behöver vara flytande i svenska och ha en god nivå i engelska.  

Du som person 

För att du ska trivas hos vår uppdragsgivare tror vi att du är en kommunikativ och lagspelande kollega. Du är analytisk, driven, ödmjuk och gillar att ta ansvar. Du trivs i en bred roll där du får ta dig an uppgifter i högt och lågt och du tycker det är spännande att vara i en organisation där det händer mycket. Det kan vara allt från svåra bokslutsrelaterade ärenden kring det norska bolaget till att hugga i med de aktiviteter som händer på bolaget den dagen. Då du kommer att ingå i en mindre grupp är det önskvärt att du har en prestigelös och vi- orienterad inställning.  

Om Keller Grundläggning  

Som första entreprenör i Norden började Keller Grundläggning djupstabilisera i Sverige redan 1975, och har sedan dess blivit specialister på våra nordiska markförhållanden. 

Att leverera projekt i tid, till hög kvalitet, varje gång är det som bygger Kellers rykte och gör dem till den lokala entreprenören. Som ett av Kellers globala anslutna företag har de också den ekonomiska styrkan, kunskapen, kapaciteten och den globala räckvidden att hantera större och mer krävande projekt. 

Keller har genomgått en stor tillväxtresa senaste tre åren där de växt från 30 till 100 personer. Keller Grundläggnings kunder är bland annat Trafikverket och olika byggbolag.  

När du blir en av oss 

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Frågor och ansökan 

Har du frågor om rollen kontakta gärna mig, du når mig Lisa Kayser på tel: 076 – 000 18 12, email: lisa.kayser@wise.se. 

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka! 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

 

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb