Affärsdriven rekryteringskonsult

Göteborg

Vi behöver förstärkning av dig med relevanta erfarenheter och hunger efter nytt, som också kan bidra med nya perspektiv

Sök rollen Senast 19 september, 2019

Om tjänsten som rekryteringskonsult
Som rekryteringskonsult hos oss har du stor frihet att realisera dina idéer och verkligen använda dina styrkor. Tillsammans med ditt team ska du hitta nya affärer, projektleda kunden i dina rekryteringsuppdrag och matcha rätt kandidat mot rätt tjänst. Du ansvarar för att hela processen från start till mål håller hög kvalitet. Rollen innebär ett högt tempo och mycket daglig kontakt med olika intressenter. Du bygger ditt nätverk både externt och internt och förväntas samarbeta med kollegorna i våra systerbolag. Vi berättar förstås mer om hur vi arbetar när vi ses.

Om dig
Du har erfarenhet av försäljning, rekrytering och gärna något av våra affärsområden. Du tycker om att möta kunder i ledande befattningar och att vägleda dem i både behovsanalys och rekryteringsbehov. Du har ett spännande nätverk och tycker om att bygga starka relationer. Du vill arbeta i en resultatorienterad verksamhet och samarbetar gärna över gränserna.
I vårt team i Göteborg delar vi vår passion för människor och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. Du vill vara med och påverka HR Sverige, helt enkelt.
Vi arbetar aktivt för att skapa en dynamisk och jämställd arbetsmiljö och ser därför gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden. Dessutom kan internationell yrkeserfarenhet vara meriterande. Stämmer det in på dig? Då ska du söka direkt.

Om oss
Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vi arbetar specialiserat under fem olika affärsområden – HR, Lön, Marknad & kommunikation, Ekonomi & Finans samt Business Administration. Vi är en mötesplats för kunder – kandidater – konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad sedan drygt 10 år. Internt är vi ca 80 medarbetare och ca 250 uthyrda konsulter. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group på Kungsgatan 20 i Göteborg, i ljusa och trevliga lokaler.

Vad gör du nu?
Om du har blivit intresserad och tycker att du har rätt profil hoppas vi att du söker redan idag.Har du frågor om tjänsten, processen eller vårt bolag är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (alexandra.emilsson@wise.se) eller vår chef Louise Grammatikas (louise.grammatikas@wise.se). För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i processen. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR -förordningen och därför kan vi inte emot din ansökan via mail (läs gärna mer här).

Sök rollen Senast 19 september, 2019

Här ligger Wise Professionals AB

Kungsgatan 20, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Alexandra Emilsson

Alexandra Emilsson

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök